| Alisa6780 a întrebat:

Am mare nevoie de ajutor, de sfaturi.Am iubit de un an de zile, am ascuns asta de toti in afara de mama mea.Acum o saptamana cand am venit de peste hotare el a hotarit sa-i zica mamei lui de mine.Noi fiind colegi de clasa ea ma cunoaste.Cum a luat vorba de mine,i-a zis mamei lui de cit timp suntrm impreuna, cit ne iubim, avem de gind sa ne facem o familie impreuna ea a fost impotriva mea.Nu ma accepta, mereu plinge si sa jaluie la toti pe mine, ca nu-s pentru fiul ei.Plinge si zice lui sa ma lase, sa aleaga sau eu sau ea.Mereu se cearta pentru mine.Nu inteleg unde am gresit, ce-am facut de ea ma uraste asa de mult. Dati-mi vreun sfat ce sa fac, cum sa fac? Mie frica sa ramin fara iubitul meu...el este tot ce mai am...

6 răspunsuri:
| ROB3RT89 a răspuns:

Buna,
Nu ai facut nimic,vorbim de generatii diferite si de perceptii diferite.
E de ajuns o privire si se pune o eticheta,asa sunt unii,mai superificiali.
Cand vine vorba de relatii,e aproape imposibil sa accepte si sa fie de acord parnitii si cunoscutii.
Uneori trebuie sa mai faci si sacrificii,compromisuri si sa lupti.
Daca e legatura stransa si te iubeste cu adevarat,nu o sa-l pierzi.
Daca nu, asta e viata, se va lasa influentat de altii.
De parca altii i-ar acoperi lipsurile emotionale.
Daca e barbat, va lua proprile decizi si va lupta pentru ele, chiar daca paraseste zona de comoditate...

| Alisa6780 explică (pentru ROB3RT89):

El incearca sai explice, mereu se cearta si ea ii zice las-o orice fata numai nu asta.Ce am eu asa rau.Am facut vreun pacat iubindui fiul oare? Nu mai pot, ma umileste cum poate ea mai bine in fata tuturor.

| ROB3RT89 a răspuns (pentru Alisa6780):

Daca nu merge sa te intelegi cu ea, fi mai rea ca ea, sa-i dai motive!
Nu stiu ce varsta aveti voi dar puteti sa va mutati si impreuna.
Uneori asta e solutia si e mult mai ok sa stai doar cu el.

| Emilian65 a răspuns:

Daca mama lui nu te vrea, puneti punct relatiei voastre si continuati-va viata fiecare separat.

| sofisis a răspuns:

Ce varsta aveti voi?

Răspuns utilizator avertizat