| Camelia16 a întrebat:

Am mare nevoie de ajutor! E un baiat la noi in clasa care arata foarte bine, toate fetele sunt inebunite dupa el, amreusit sa ma cuplez cu el. Problema e asa data trecuta a venit la mine si parintii mei erau plecati pana m-am dus eu la baie mia pregatit ceva romantic si cand am venit era sa ajungem la sex. Nu stiu cum de am scapat. Vine iar peste 2 zile la mine si iar vom fi simguri si chiar nu stiu ce sa fac pentru ca sunt virgina si am adzit ca e dureros cand o faci prima oara. Ajutati-ma! Am uitat sa va spun am 18 ani.

12 răspunsuri:
| NatureSelf a răspuns:

Cand vei face dragoste, nu sex, ca o faci din dragoste nu? durerea o simti pentru cateva secunde, o faceti incet atent, ca apoi durerea e alterata de sentimentul placeri, care altereaza durerea, hormoni preiau conducere. Esti mare la 18 ani. toate au un inceput.

| DeeaMarry a răspuns:

Ne-ai spus ca baiatul respectiv arata foarte bine, insa nu ai mentionat si calitati din punct de vedere comportamental. De ce oare? Sa fie pentru ca tu ai vazut la el doar frumusetea exterioara? Atunci nu ma mir daca relatia voastra s-ar baza doar pe sex. Ce doreste el e clar! Daca nu vrei, nu o fa doar de dragul lui!

| BlackAngelOfFire a răspuns:

Renunta la el daca te iubeste nu vrea sa faca numai sex oh go on vrea sa te foloseasca. Un sfat ranunta la el ce partener e ala care vrea doar sex? straight face Sau incearca sa i explici ca tu nu vrei asa ceva inca! iar daca nu intelege renunta pentru ca iti va parea rau ca ai facut-o prima oara cu persoana gresita! Sper ca te-am ajutat!

| kidutzq a răspuns:

Nu poti evita treaba asta la nesfarsit. esti destul de mare pentru a-ti incepe viata sexuala si nu trebuie sa lasi acest impediment intre voi. pe de alta parte parte, daca intr-adevar nu vrei sa faci sex cu el, atunci spune-i direct treaba asta si daca te mai asteapta atunci baiatul merita, daca nu...sa fie sanatos. o sa te doara putin prima data, dar nu ceva deosebit... vorbeste cu el si spune-i ca e prima data si el va avea grija de restul. si da, clar foloseste prezervativul. mult noroc!

| BlackAngelOfFire a răspuns (pentru kidutzq):

Dreptate dar depinde si de cand sunt impreuna asta nu ne-a zis. nu poti sa fi cu unu de 1 saptamana 2 si dupa sa faci sex ar fi prea penal straight face clar ca tipu e pe interes...

| kidutzq a răspuns (pentru BlackAngelOfFire):

De acord cu ce spui tu, dar deja stilul nostru de viata a evoluat si tendintele de acum asa sunt. si sincer, vad la unii ca o saptamana, doua deja e prea mult. sex in a 3-a zi.

| BlackAngelOfFire a răspuns (pentru kidutzq):

Da bine zis dar nu e bine ca nu suntem animale sentimentele unde sunt? Asta e rau dispar sentimentele si vin doar instinctele. de sex straight face oh go on...

| kidutzq a răspuns (pentru BlackAngelOfFire):

Bine, rau; yin si yang. cred ca ne depaseste pe noi sa judecam astfel de lucruri. asta e tendinta de evolutie si noi ne aplecam spre ea. cu atat mai mult o fac generatiile astea ce vin dupa noi. totusi ramane la libera noastra alegere sa facem sau nu astfel de compromisuri. noi aici vorbim din carti, pentru ca in realitate nu stim exact situatia.doar ne dam cu parerea.

| kidutzq a răspuns:

Nu mai despicati firul in 4... e normal sa se gandeasca doar la sex la varsta asta. nu imi veniti mie cu texte filozofice ca ''frumusetea interioara'' primeaza.pe dracu.cate dintre voi va uitati la un baiat urat sau care nu poarta pe el D&G, GUCCI, ZARA? la 18 ani isi permite sa faca ce vrea, nu trebuie sa te legi emotional de nimeni. bucura-te de tinerete.

| ForeverAnonim a răspuns:

Renunta la el chiar daca il iubesti... daca se va intoarce inseamna ca chiar te iubeste si el daca nu inseamna ca nu tea iubit niciodata big grin fundita puppy dog eyes big hug

| Araia a răspuns:

Din moment ce tu i-ai precizat doar calitatile fizice, si tu esti interesata doar de sex. Atata tot ca inca nu ti-e clara treaba asta.

| lLexii a răspuns:

Pff. Pai daca il iubesti si el chiar te iubeste si nu vrea numai sex cu tine. Nu stiu, poti incerca. Dar trebuie sa foloseasca prezervativ ceva ca nu cred ca vrei sa fi mama! laughing :*.