Te-ai stresat f tare (ceva de genul examene, nunta, etc)? sau ai mai luat si alte pastile care ti-ar putea intarzia menstruatia?
cauta pe net "sex planner", incearca un test "Barza" si nu in ultimul rand - mergi la doctor!
Poti sa faci un test de sarcina pentru siguranta... S-ar putea sa fie o dereglare hormonala... Sau o problema de sanatate. Mergi la medic dupa ce faci testul de sarcina. Sa nu fi contactat vreo boala.
In ultimul timp m-am stresat mult cat despre boli nu cred...am iubit de 2ani si de protejam mult, mergem des la medic si raceli am avut foarte multe insa atunci imi venea mai repede... atunci o sa fac in primul rand un test de sarcina si apoi la medic, asa cum spuneti (asta daca nu se rezolva intre timp) dar sincera sa fiu nu mai stiu cand am avut ultimul contact sexual...acum 2saptamani pe putin. pot face testul acum sau trebuie sa mai astept ceva timp pentru a fi un raspuns sigur?
multumesc foarte mult!
Va multumesc pentru sfaturi!
s-a rezolvat si anume in data de 30 (joi) mi-a venit menstruatia dar sigur ca voi merge si la medic...
Un test de sarcina..si daca e negativ..treb sa te duci la doctor poti sa ai o dereglare hormonala