M-am pupat/sarutat cu peste 25 de fete.nu trebuie sa accepti nimic daca nu vrei .lasa-l "fraier" .depinde de tine.noroc:*
Poi daca iti place de el si tii la el mai mult decat ca un prieten, atunci accepta sa fiti impreuna.
Nu intreba pe nimeni! Nu are rost! Raspunsul il ai doar tu! Daca il placi, nu ai nimic de pierdut.
Pai.asta doar tu poti sti.
Ce simti tu daca simti ceva mai mult de o prietenie cel mai bine ar fi sa fiti impreuna de multe ori cand 2 persoane de sex opus sunt prieteni buni pot ramane impreuna si intre ei sa fie o mare dragoste.
Deci gandeste-te bine si ai grija sa nu strici prietenia aceasta daca nu iti doresti sa fii cu el.
Bafta:*
Nu
categoric nu
pentru ca aicia e un site unde fiecare isi da cu parerea dupa cum sufla vantu
vreau sa spun lu, adica sa nu mai puneti intrebari de astea
ai prietene pe care le suni din 3 in 3 minute si care te pot indruma mai bine decat niste straini
Parerea mea ar fi sa lasi daca nu il iubesti sau nu simti ceva pentru el. Ca poate te inseli si dupa strica-ti prietenia... Si eu zic ca un prieten bun e necesar sa poti vb cu el... Ori de cate ori este nevoie. (dam si mie id-ul de mess si mai stam de vb daca nu te deranjeasa sau baga tu id meu: machoo20marius )
Buna!
Pai tie iti place de el? Adica nu numa ca amic
Daca iti place si te atrage da, desi inainte ar fi bine sa vorbiti despre asta
Depinde ce simti. gandeste. te foarte bine. ca odata ce ti. a fost cel mai bun prieten. acum ca viitor iubit (daca) nu vei mai putea vorbii chiar orice cu el :*
Mutubal întreabă: