Sincer ar fi mai bine sa stai o perioada singura... Adica sa te calmezi si sa te linistesti sa iti pui gandurile in ordine... Nu e normal sa te criticam pentru ca e viata ta...
Cu siguranta tu vei primii funda.mi s-a intamplat ceva cu baiiatul cel nou.mi- as pus ca acum are o relatie..ca o sa continuam ca pana acum,, doar ca va trebui sa ne comportam mai normal...ce sa mai fac? multumesc ca a intelegi...nu ca celelalte raspunsuri.
Iesi intr-o seara cu el fara sa stie iubi si v-o trageti pana in zori, ce e asa greu?
Nu vreau sa ma pun in postura ta pentru ca mi se pare oribil sa stau cu unul doar pentru bani si altul sa imi spuna in fata ca pentru el sunt doar o panarama in care isi varsa ...lichidele.
Pe bune. E urat si dintr-o perspectiva si din cealalta.
Tu nu ai capacitatea de a muncii si de a face bani? Preferi sa te vinzi?
Ma rog, alegerea e a ta.
Pe scurt:asta care vrea doar sa ti-o traga si nimic altceva, NU isi va schimba parerea indiferent ce ai face tu. Deci sa nu iti faci sperante prea mari in ceea ce il priveste.
Asta cu care stai pentru bani probabil ca te tine tot de "companie" si deci nici cu el nu vad cum poti ajunge prea departe.
Iti pierzi timpul osciland intre sex si bani in loc sa iti faci un rost si sa gasesti un sens in viata.
Nu ma pot pune in postura ta, am fost educata mai bine si ma ghidez dupa niste principii. Tu te ghidezi dupa bani si sex, ai ideea care e denumirea femeilor ca tine?
Iti bati joc si de iubitul tau si de tine. Si ti-ai gasit peticul, ca si amantul isi bate joc de tine. Iti meriti soarta
Asta le spun si elevilor mei : Nu invatati fata cu bani pentru ca asta asta e mijlocul tau de a lasa garda jos si a o pune pe un piedestal.Nu e vina ta ca ai acceptat, esti o femeie usoara, e vina lui ca a oferit.Propun la problema ta sa mergi si sa ti-o pui cu celalalt baiat.Macar asa ai sa gusti o mostra dintr-un barbat adevarat!
linarkfts întreabă: