| AnA_2669 a întrebat:

Am mare nevoie de ajutorul vostru. De vreo jumatate de an stau cu un baiat, dar nu stiu cum sa va explic, nu e o relatie ca celelalte. Ne cunoastem de cand suntem mici. Totul a inceput de la un sarut in discoteca, iar acum nu stiu, m-am obisnuit cu el, daca ma duc undeva vreau sa fie si el cu mine. El e un timid, asa mi se pare mie, cand sunt numai eu cu el e asa de bine, dar atunci cand apar "prietenii" vraja incepe sa se rupa! Nu stiu ce sa cred, oare simte ceva pentru mine.sau...pentru el sunt o jucarie cu care isi pierde timpul?

Răspuns Câştigător
| Bacemi a răspuns:

De obicei astfel de relatii sunt mai speciale. Nu stiu daca el tine foarte mult la tine, asta stii doar tu care observi cum se comporta fata de tine. Vraja se rupe cand apar prietenii deoarece acestia probabil sunt superficiali si il fac sa se simta stingher. Sa stii ca de obicei e mai greu sa fii tandru cand ai si amicii pe langa. Esti tentat sa le acorzi lor ceva mai multa atentie. De obicei gesturile de tandrete isi au locul atunci cand partenerii sunt singuri si au o intimitate a lor. Incearca sa il cunosti mai bine, profita de momentele in care sunteti singuri.

7 răspunsuri:
| Darius_4819 a răspuns:

Parerea mea este ca tu ar trebui sa faci primul pas.In cazul in care el este timid si in legatura cu faza cu prietenii nu baga de seama ca asa fac toti baietii cand sunt anumiti prieteni prin preajma vrea doar sa se afirme ei atata tot. sper sa-ti fie de folos

| voice a răspuns:

E de preferat sa iesiti mult in oras doar voi doi, sau inca un cuplu

| Narfundo a răspuns:

Este posibil sa fi jucaria luilaughing. Numai tu sti ce esti cu adevarat pentru elwinking.

| Aura a răspuns:

Posibil ca el sa fie unul din acei baieti care refuza sa arate si altora ceea ce simte el. Nu vrea sa afle toata lumea despre ce si cum, considera probabil ca e de ajuns sa stiti doar voi 2 ce si cum se intampla cu voi. Probabil ca pentru el e de ajuns sa stii doar tu ceea ce simte. happy si poate chiar simte ceva.

| Marcelino a răspuns:

Probabil nu se poate purta cu tine la fel cand sunt si prietenii lui prin preajma pentru ca acestia ii capteaza din atentie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Intreba-l fi curajoasa!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Antrebal