| ericka9 a întrebat:

Am mare nevoie de ajutorul vostru...sunt foarte confuza.Sunt impreuna cu un baiat de aproape o saptamana dar nu simt nimic pentru el(ne cunoastem de mult timp). E dragut dar nici macar nu-mi place de el, nu ma atrage sub nici o forma. Ce sa fac? El cred ca a ajuns sa se indragosteasca de mine deja(i-a spus prietenei mele) si nu vreau sa-l fac sa sufere dar nu stiu cum sa ma despart de el.Nu ma simt bine in relatia asta si vreau sa fiu singura decat asastraight face. Dar cum sa-i zic? Va rog, un sfat, ceva. Sper sa nu ma judecati, deja sunt cu moralul la pamant.

Răspuns Câştigător
| channah_5883 a răspuns:

Cel mai bine e sa vb chiar tu cu el si nu prin intermediul nimanui. Nu e nimeni in masura sa te judece pentru ca e ceva normal sa nu impartasesti dragostea cuiva, tuturor ni se intampla si inimii nu-i poti comanda. Tu nu vrei sa iti bati joc de el si asta e un lucru bun dar nici sa il ranesti nu vrei numai ca din pacate sentimentele tale sunt diferite de ale lui si ar trebui sa-i spui fara sa te mai gandesti la consecinte. Stii cum e vorba aia: mai bine un adevar dureros decat o minciuna frumoasawinking Plus ca tu nu te simti bine si in primul rand ar trebui sa te gandesti la tine, nu ai de ce sa fii cu moralul la pamant pentru ca nu esti vinovata cu nimic dar termina acum si nu il lasa sa isi mai faca sperante. Succes!

4 răspunsuri:
| monyk a răspuns:

Buna, pai fa ce simti, daca crezi ca nu simti absolut nimic pentru el si crezi ca nu mai are niciun rost sa continuati relatia, atunci spune-i in fata acest lucru, fi sincera cu el; propune-i sa fiti amici si el va intelege pana la urma...

| AdeBu a răspuns:

Nu am avea dreptul sa te judecam.eu una zic sa-i spui frumos cum te simti tu in aceasta relatie adica sa ii apui adevarul.pentru.pentru ca asa nu mai poti rezista mie mi sa mai intamplat...big grin

| Foxglove13 a răspuns:

Dul intr-un loc linistit si explica-i ce simti, daca ai emotii uita-te in pamant sau nu neaparat in pamant in orice directie dar nu la el. Dupa aceea spune-i ca puteti ramane prieteni...

| RoxieXoxo a răspuns:

Daca va cunoasteti si sunteti prieteni buni incearca sa-i spui ca tii prea mult la el pentru a fii cu el, ca il respecti prea mult si ca nu vrei sa sufere din cauza ta... SUCCES... P. S: se poate o fundita mica?big grin