Fetele cauta de obicei barbati asa mai energici. Tu ti l-ai gasit. Daca nu-ti convine, il poti lasa. Nu stiu de ce-ti trebuie un sfat pentru acest lucru. Bafta si liniste.
Primele cele mai importante criterii după care îți alegi prietenul sunt:
1. dacă este un om cu frică de Dumnezeu, adică credincios
2. cum se comportă cu cei din jur.
Dacă este un om credincios te va respecta, va fi loial, va evita să te rănească și multe alte trăsături bune de caracter.
Inevitabil se va comporta cu tine la fel cum se comportă și cu cei din jur, și mai ales cu cei apropiați pentru că este mai greu să iubești pe cineva apropiat decât un amic.
În funcție de sfatul de mai sus, decizia îți aparține dacă vrei să-l ierți sau nu.
Uite un articol care poate-ți va fi de folos:
http://www.forum4you.ro/......-adevarat/
Ai sa gasesti pe acest blog si despre iertare. Sa fii iubită!
Erai serios cand ai dat un asemenea raspuns?
1. dacă este un om cu frică de Dumnezeu, adică credincios
Eu nu sunt ''Credincios,,, cred doar in mine si atat asta ii calea adevarata in viziunea mea. Poti sa ma etichetezi ''Ateu,, ca doar traim intr-o lume de prejudecatii si ideologii.Eu ma consider un om la fel ca si tine, chiar daca cred numa in mine.
Is mai om decat majoritatea ''Credinciosilor,,.Pot sa fiu un om bun si sa ajut lumea pentru ca tine de latura mea umana.Eu niciodata nu mi-am jignit s-au inselat persoana iubita.Aici am ajuns din cauza acestei societatii si a metodelor de manipulare si control al omului implementate in aceasta societatate.Am ajuns sa lovim in oamenii ca si noi din aceasta cauza. Daca nu cred in ''Dumnezeu,, crezi ca esti mai bun ca mine? Nu ii deloc asa, numai da sfaturi ce tin de prejudecatii.Majoritatea pozati in ''Crestini,, si in viata reala aveti cate 10 masti pentru oamenii.Majoritatea vorbiti despre ''Iubire si Dragoste,, si nu stiti cu adevarat ce inseamna aceste lucrui.Definitia voastra pentru ''Iubire,, ar fi in felul urmator:un joc de copii, cu sarutari, tras la poarta si gata ne iubim, asta nu are legatura cu iubirea adevarata.
Gândire egocentrică. Nu ştiu cu ce ajută răspunsul acestei întrebări critica la adresa mea. Am dreptul sa exprim exact ceea ce simt. Poate o ajută pe nicolas25ianis poate nu. Însă mi-am dat toată silinţa. Este viziunea mea asupra problemei ei, poti să o critici cât doreşti.
Pace în suflet!
Este urat ce a facut dar la varsta asta o sa incerce sa iti arate cat este de barbat fara sa gandeasca ca te poate supara.Din pacate te-a speriat si asta nu o sa treaca usor, cel mai bine este sa vorbesti cu el sa ii spui ce simti. Si app daca va certati pentru ce spune lumea inseamna ca nu va iubiti doar va face placere sa stati impreuna.