| Nextone a întrebat:

Am mare nevoie de un sfat, am 20 de ani (poate conteaza)...nu stiu cum sa procedez.Am un amic, de fapt e cel mai bun prieten al meu, parintii nostri sunt prieteni de familie si am crescut ca fratii.In urma cu 3 ani am avut o relatie de 3 ani si am renuntat la acest amic pentru ca el era gelos.Intre timp m-am impacat cu amicul meu, de fapt nu s-a suparat asa tare.Acum am o noua relatie de un an si actualul iubit este gelos si a zis sa nu mai ies cu amicul meu deoarece el nu crede in prietenia dintre un baiat si o fata.Eu nu am nimic cu acest amic, nu s-a pus niciodata problema sa fim impreuna sau sa existe altceva intre noi decat prietenie.Nu ma vad asa de des cu acest amic, sa nu se inteleaga ca ii acord lui mai multa atentie decat iubitului.Ne vedem cam odata la doua saptamani, iesim si ne plimbam prin cartier.Acum nu stiu ce sa fac pentru ca am inceput sa imi dezamagesc din nou amicul deoarece avea nevoie de mine iar eu i-am intors spatele, s-a cam suparat.Nu stiu cum sa procedez sa ii impac pe amandoi. Iubitul meu a zis ca daca continui sa ma vad cu amicul meu o sa se vada si el cu fete, cu "amice".Eu il inteleg ca este gelos intr-un fel e normal, dar nici nu vreau sa imi pierd prietenul cel mai bun, probabil ca daca era fata era altceva dar nu pot schimba asta laughing.Cum sa procedez? Este normal cum gandeste iubitul meu?

Răspuns Câştigător
| grab a răspuns:

Eu consider ca decizia iti apartine doar TIE, ca doar e viata ta nu a lor.

Pastreaza relatia cu amicul ala pentru ca atunci cand iti va da papucii iubitul, s-ar putea sa nu te mai accepte nici ala ca doar tu esti instabila, de unde dracu stie el ca la urmatorul posesiv iubit al tau nu isi va lua iar suturi.

Ce-o sa ii zici: mai amicul meu de-o viata, eu sunt o femeie dominata fac mereu ce imi zice barbatul care ma f oo te, ca daca ma bate, daca se supara, daca ma paraseste.

Daca, daca, daca... asa pana te saturi si ii bagi in mortii lor de iubiti posesivi.

Vrea sa fie gelos si posesiv, bun, cauta-ti nene sclave sarmaliste horiste si campioane l-a luat in greutate dupa nunta d-alea nesigure pe ele care accepta statutul asta.

Atata timp cat amicul ala nu iti intra in spatiul intim esti perfect in regula cu intalnitul cu el.

Acum s-ar putea sa fie posibil orice intrucat ati avut si relatie in trecut, never know cand se aprinde scanteia.

In general nu prea mai pastrezi legatura cu amicii care te-au "iubit" si nu mai sunteti impreuna, dar ma rog, de la caz la caz.

| Nextone explică (pentru grab):

Nu am avut relatie cu acest amic... grab, era vorba de alt iubit cu care am patit la fel cand am venit vorba de amicul meu doar ca atunci l-am indepartat pe amicul meu de mine pentru iubit si nu vreau sa mai repet greala...

| grab a răspuns (pentru Nextone):

Pai nu o mai repeta.

Faptul ca el e gelos, este problema LUI.
Nu iti asuma tu problemele altora asa cum isi asuma Primaria Capitalei daunele de la Giulesti, sau cum o sa ne asumam involuntar noi plata catorva mii de someri fara BAC happy

5 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Cristiann25 a răspuns:

Cand o sa iese si prietenul tau cu alte fete n-o sa-ti convina ai sa vezi.Asta e riscul intr-o relatie dar il poti prezenta si iubitului tau pe acest "amic" sa isi dea seama ca nu poate fii nimic intre voi decat o simpla prietenie!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Desi-s mai mica decat tine, permite-mi.
Nu, nu mi se pare in regula cum gandeste niciunul dintre voi. Daca el nu crede intre prietenia dintre un baiat si o fata, problema lui, si e una mare. Omul e fiinta sociabila, ambele sexe la fel, nici macar nu te poti simti atrasa sexual de toti amicii.
Relatia se va destrama, prietenul acela, din cate spui, nu o va face prea curand. Desi, la cate mofturi a indurat din partea iubitului tau...
M-as simti prost ca iubitul sa ma conditioneze, sa imi spuna el ce sa fac si cu cine sa umblu, ca, vezi Doamne, o sa fiu neaparat cu acel baiat, adica ma face prostituata si prostituabila cu alte cuvinte, infidela si nesincera. Intr-o relatie trebuie sa existe incredere si respect neaparat. Ori a fost prea cocolosit si nu se satura de atentie, ori egoismul ii intuneca ratiunea.
Ce crezi ca ai de facut acum? Sa porti o discutie in care sa lamuriti problema increderii, cu fapte ca argument.