Off fain frumos, vezi tu viata asta uneori e ata de cruda si nedrepta! intr-adevar relatiea la distanta e cam greu ai vrea sal ai mereu sau sa o ai mereu langa tine sa i dai sa mance sa o ti in brate dar uite ca distanta e rea, un sfat incercati sa vorbiti mai deschis inca ai o varsta nu trebuie sa te panicezi lumea nu se opreste la el sau la tine sunt atat de multe lucruri de vazut de acum in colo incerca sa devi o fata luptatore ori ce ar fi si comunica deschis cu iubitu tau poate o sa va intalegeti si sa continuati
Multumesc mult! Dar nu mai am puterea pe care o aveam odata. El e totul pentru mine. El nu vrea sa comunice cu mine.l-am intrebat de 10 ori daca ne despartim sau nu. El a zis ca nu stie.
Uite poate te ajuta acum 1 minut am scris eu ceva despre iubire citeste ce am scris la intrebarile mele si poate asa treci mai usor
Buna!
Imi pare rau, dar e inca o dovada ca relatiile la distanta nu merg. Gandeste-te cat de greu e si pentru el. E nevoit sa se mentina tare in fata acelor tentatii pentru tine pe care te vede foarte rar. Normal ca se simte singur cand singurul mod in care te vede e webcam si te aude la telefon. Stiu ca va si vedeti, dar nu e la fel ca si cand ati fi in acelasi loc. Poate incercati ceva de mutat impreuna dar nu cred ca e posibil la tine, fiind minora. Eventual doar daca vine el sa faca facultatea la cluj si se muta.
Mi-au zis de mic copil "pe femei, respecta-le
Iubeste-le, intai ca suflete
Iubeste-le, si nu le fa sa sufere
Iubeste-le si nu doar ca trupuri
Daca vrei sa te bucuri, si esti satul de trucuri
Si ele, ce-apar, dispar
In suflete ramane doar fum si jar"