De fapt, nu iubetsi pe nici unul din ei, vrei doar sa-i posezi!
Plimbatul d ela unul la altul confirma ca nu-ti pasa decat de propria persoana si de cineva care sa aiba grija de tine si cum cineva iti acorda atentie, cum fugi la el, parasindu-l pe celallat.
La un moment dat, baietiis e vor plictisii de tradarea si joaca asta imatura si egoista pe care o practici si te vor abandona amandoi.
Sfatul meu este sa-ti cauti un al treilea si sa incepi o realtie serioasa cu el, ca pe astia doi i-ai terminat.
Tocmai,ca nu mă plimbam de la unul la altul, s-a întâmplat odata iar eu am rămas cu Adelin, am spus chestia asta deoarece astea sunt motivele care l-au supărat...Dar în prezent nu am mai avut niciodată legătură cu celălalt băiat.
Este nehotarat si se gandeste ca a gresit.Pare foarte nesigur pe el, din moment ce l-a deranjat atat de mult trecutul tau.Nu ar fi trebuit sa-i pese de asa ceva, el fiind barbatul din viata ta prezenta si viitoare.Nu`ti pot zice ce sa faci, nu vei fi capabila de asta, insa gandeste`te bine cat de mult il vrei inapoi pentru ca nu va putea sa mai aiba niciodata incredere in tine iar asta ii va influenta alegeriile pe viitor.
Cu siguranta inca te iubeste si de aceea inca isi petrece timpul cu tine. Tu esti cea care trebuie sa l convingi ca ai vorbit serios, ca te ai schimbat. Fii ferma. Nu poti sa alergi dupa doi iepuri ca nu prinzi niciunul intelegi? Chestia asta cu azi te aleg pe tine maine pe celalalt l au ranit si pe buna dreptate. Si tu ai fi fost cu siguranta... in locul lui. Trebuie sa i arati ca esti alta fata si cu timpul daca tine la tine isi va recapata increderea si va veti impaca. Nu l presa dar nici nu te fa ca ploua.Trebuie sa i spui si lui lucrurile astea si sa vezi reactia lui.
Depinde ce chestii a aflat, daca sunt grave atunci e rau pentru tine.
nu trebuie sa faci nimic, sa te linistesti si sa iti cauti de viata! fara el
HappynewCenusa întreabă: