| Daiana90 a întrebat:

am mari probleme "in dragoste" sa zic asa.sunt cu un baiat de exact o saptamana, cu un coleg de clasa mai exact cu are nici pana acum nu am reusit sa ma pupstraight face. ideea e ca nu avem unde, eu la scoala nu ma arat, si in plus si daca as vrea nu ar fi el de acord.nu scot de la el nici imbratisari nimic.deci e aiurea rau! pe mes imi zice iubi si pupicuri da in rest nema.nu iasa deloc afara decat in weekend si uneori nici atunci, deci eu de vineri interactionez cu el numai la scoala.problema e ca nu imi dau seama nici daca il plac cu adevarat sau daca e doar disperarea de a-l avea ca "iubit", el fiind primul...deseori imi aduc aminte de unul de care mi-a placut si inca imi place si regret si povestea e lunaga... vreau si niste id-uri daca aveti ca simt si eu nevoia sa vorbesc cu cinevasad

2 răspunsuri:
| Izabelaisa a răspuns:

Buna daiana tongue
Eu cred ca si pentru baiat tu esti prima pentru el si nu te-ai gandit poate este timid big grin De ce nu incerci sa vorbesti cu el sa-i spui ce simti ce ne-ai spus noua aici tongue!
Daca vezi ca nu merge si continua asa lasa-l balta happy baieti ca el mai sunt happy Cautati unul care te merita tongue
Sucess tongue

| Nimeni_2549 a răspuns:

Treci prin ce trec si eu... Mi-ar place sa vorbesc cu tine... Trimite-mi id tau printr-un mesaj.