1)Ca sa-l uiti pe Marian trebuie sa iti spui in gand:Nu va fi cu mine niciodata! Si sa cauti pe altcineva.
2)Iti poti convinge colegii ca nu-ti place de el spunandu-leaca mi-ar placea de el m-as opune la tachinarile voastre mult mai mult decat acum.(Sa astepti 2-3 zile, nu zi nimic la acele tachinari, iar apoi sa le spui ceea ce ti-am scris)
Ca sa uiti de Marian iti bagi mintile in cap ca acel baiat niciodata nu va fi cu tine si ca nu are rost sa iti mananci creierul pentru el si despre lume o sa isi dea seama daca nu se intampla nimic, nu e necesar sa le dai explicatii ci le spui ca nu au voie sa isi bage nasul unde nu le fierbe oala.
Sper sa nu te intorc din drum'' dar dc sa uiti de Marian?
incearca sa va imprieteniti
Secretlove,nu iti pot spune cum il poti uita pe Marian.Nu eu hotarasc, ci inima ta.Ar trebui sa-i spui acelui baiat ca nu-l placi pe el, ci pe prietenul lui, Marian.Cum se spune,, Uneori adevarul doare". Cred ca ar trebui sa-ti iei inima-n dinti si sa-i spui lui Marian ca-l placi, indiferent ce va spune.
nu pune la suflet ce spun colegii.Si daca nu ai curajul sa-i spui lui Marian, spune-i celei mai bune prietene sa te ajute.
Mutubal întreabă: