Parerea mea e sa o lasi moale...Tu trebuie sa decizi cand esti pregatita, si nu trebuie ca el sa te oblige. Cred ca esti cam tanara la 17 ani, ai o viata inainte si cred ca ar fi bine sa mai astepti macar pana devii majora. Nu stii niciodata ce se poate intampla. Si dupa, s-ar putea sa regreti. Eu zic sa te gandesti bine daca prietenul tau e de incredere si sa fii sigura daca nu e doar un impuls de moment, si apoi sa te paraseasca. Majoritatea baietiilor vor numai sa profite. De exemplu, am o prietena tot de 17 ani care a fost impreuna cu un tip vreo 7 ani de zile. Au facut-o, el a parasit-o si tot ea a ramas de proasta si suferind. Ai mare grija CAND faci asta si CU CINE faci asta. BAFTA!
Mai așteaptă, e încă devreme.De ce te grăbești?
Ești indecisă, iar asta denotă clar că nu ești încă pregătită. Vezi să nu regreți.
El nu-si doreste mai mult, ci e singurul lucru pe care si-l doreste de la tine, dupa care, indiferent de rezultat, va pleca sa mai caute si in alta parte. Vrei, bine, nu, la fel, jocul va continua.
,,Prima oara'' e mai greu! E si normal sa fie asa ca e un pas important pentru tine!
Faptul ca te iubeste si il iubesti e minunat, dar oare sunteti pregatiti pentru asta? Stiti despre metodele contaceptive si tot cea ce implica sexul?
Vezi tu, sexul implica si responsabilitate nu numai placere!
E decizia ta. Daca esti pregatita, fa-o. Trebuie sa te informezi insa si cu privire la riscuri, deoarece sexul nu e numai distractie si placere. Din pacate are si parti mai urate, pe care nu ti le arata nimeni. Iar astea sunt: metode de contraceptie care dau gres (da, din nefericire, prezervativul ala se mai rupe sau aluneca), sarcini nedorite, avorturi si consecintele acestora (riscul de a nu mai avea copii niciodata), BTS-uri. Realitatea e (si n-o sa-ti placa asta) ca niciodata nu poti fi 100% sigura ca nu esti insarcinata. Oricat de atent ai fi, metodele alea au o marja de eroare. Si pe cutia de prezervative scrie ca nu e 100% sigur. La fel si cu anticonceptionalele. Prin urmare intrebarile pe care trebuie sa ti le pui sunt urmatoarele: Crezi ca prietenul tau e de incredere? In caz ca se intampla ceva si ramai gravida, o sa fie langa tine, sau o sa-si ia talpasita? Il cunosti suficient de bine?
E important ca va iubiti si daca tu crezi ca merita sa fie primul de ce nu? Oricum cineva va fi primul si cu siguranta nu ultimul.
Fa cand simti tu nevoia si cu cine simti. Sincer nu e o chestie de care sa iti fie frica.
Multumesc mult pentru sfaturi ♥, e bine de stiut :*, multumesc din suflet mi-a prins bine fiecare raspuns citit ♥! Asa ca am decis sa mai astept :*! Multumesc inca odata :*!