anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am nevoie de ajutor!
Am fost cu "cel pe care-l iubesc din tot sufletu meu" timp de 6 luni.
Dupa 6 luni mi-a spus ca vrea sa ne despartim, am plans in fata lui si am lasat-o asa.
Am vorbit cu prietenii lui si au zis catre mine sa mai incerc daca tin asa mult la el, ca nu e prost si nah, tot felul de chestii
I-am spus ca vreau sa ne intalnim, a venit la intalnire si mi-a spus ca el nu mai vrea nimic.
Dupa aproape 2 saptamani ( noi facem dansuri populare si suntem aman2 in dansuri ) cand am mers intr-o Joie la dansuri tot imi zambea si evident, ii zambeam si eu inapoi, apoi parca era gelos cand vorbeam cu ceva baieti ( facea o fata din aia urata rau ).
Joia asta, a facut la fel si am facut si eu, tot la fel. A venit si a dansat cu mine, iar dupa eu i-am zis sa vina dupa dansuri cu mine la o tigara. A venit.
Am stat jumatate de ora si am vorbit cu el, iar... La sfarsitul convorbirii, cand trebuia sa plec, m-a sarutat de mai multe ori.
L-am intrebat de ce a facut-o si mi-a zis ca mai se gandeste, poate va mai fi ceva!
Ce sa cred? Oara mai ma iubeste? Habar nu am ce sa cred! Va rog, ajutati-ma. Dau funnda! Va rog, seriozitate!

Răspuns Câştigător
| tinasong a răspuns:

Din ce povestesti tu, este posibil sa isi fi dat seama ca tu il iubesti cu adevatat, si ca meriti sa fi iubita de catre cine te iubeste, poate ca a vazut ca ii e greu fara tine si vrea sa fiti iar impreuna. uneori baieti dupa ce isi dau seama ca sunt iubiti de o persoana pun si eu suflet. bafta! sper ca te-a ajutata raspunsul meu.

6 răspunsuri:
| KiddSimo a răspuns:

Buna.El stie cu adevarat motivul despartirii voastre. Vorbeste cu el s intreaba`l de ce se comporta asa cand practic ti-a dat papucii? Sau de ce a vrut sa va despartiti..Atunci vei intelege cu adevarat ce sa faci.Pentru ca noi nu`ti putem da sfaturi deoarece nu stim ce a fost in sufletul lui cand v-ati despartit. Vorbeste serios cu el si roaga`l sa fie si el sincer cu tine:* bafta!

| neutrino a răspuns:

Scuza-mi raspunsul, dar asa ceva nu se face. La varsta ta, nu exista baiatul in fata caruia sa te ploconesti si sa-i cersesti iubire! In aceste conditii nu mai poti sa fii respectata, ai devenit jucaria lui.

| sabin89 a răspuns:

Faci cea mai mare prostie daca ii mai dai vreo atentie. Pai ce, tu esti catelusul lui? Tu nu ai personalitate, nu ai mandria ta (sau demnitatea) de om? Sa se duca invartindu-se. Si sa te roage el sa mai fiti impreuna, nici nu sta de vorba. Elimina-l complet din ecuatie si regaseste-te pe tine insati.

| NGheorghe a răspuns:

-Ce sa cred?
-Ce sa crezi? De ce sa crezi? nimic nu trebuie sa crezi.
Citeste:
http://www.descopera.ro/......rprinzator

Daca tu nu te poti adapta la ritmul lui respirator inseamna ca are pe alta acolo.
Oara mai ma iubeste?
Oare mai te iubeste? Noi am putea zice ca pleaca doar ca tu sa nu iti dai seama ca a fost cu alta. Iar daca a fost si tu il accepti se va duce iar si iar... Dar asta poti sa simti, si chiar sa vezi si tu... ca noi vedem un monitor si atat.
-Habar nu am ce sa cred!
-Iarăăăă?

| syd a răspuns:

Nu iti pot intelege prietenu. Odat se desparte de tine, alteori te pupa sau iti zambeste. Eu zic sa te gandesti bine la ce vrei si sa incerci sa vezi daca el e sincer si sigur in ce face cu tine sau il apuca poftele de carne.

| justmemady a răspuns:

Baietii dupa ce se despart de o fata(adica sunt ei cei care renunta la relatie) au atitudinea aia de oameni egoisti care se cred siguri pe ei ca sentimentele fostei iubite o sa le apartina mereu lor... daca nu ti-a dat un raspuns concret ca ar vrea sa fiti din nou impreuna ..eu zic sa nu ii mai dai atentie...si sa incerci sa privesti spre alt orizont