| no name a întrebat:

Buna am nevoie de ajutor am scris in postarile de demutl ca m-am deps de prieten pentru ca merse la microrevelion si acolo era fosta lui pritena si imi spusese ca ma si inselat cu cineva fara sa-mi spuna numele, trecuse aproape o spatamana iar vinerea trecuta ne-am intalnit miera ff dor de el trebuia sa-mi inapoieze o patura si o poza cu mine ne-am int si l-am sarutat cand a plecat, miera ff dor de el seara ne intalnisem din nou vorbisem ajunsem la concluzia sa nu ne impakam dupa care am plecat iar cand am ajuns in casa simteam o parere de rau cum ca ar mai putea fi ceva l-am sunat sa-l intreb e sigur ca nu vrea sa ne impakam la care raspunsul sau a fost cam asa:,, Hai sa-ti spun clar i-am promis la altcineva ca stau in seara de Craciun cu ea si i-am zis dc imi faci asta la care imi raspunse pentru ca ea are mai multa rabdare cu mine iar eu am bufnit in plans i-am spus TE URASC adio!" si am inchis nu mai puteam de durere ma rugam sa nu fie adevarat dupa care ma tot suna in continuare in ziua respectiva am avut o seara de Craciun groaznika dupa care imi trimite sms cam asa,, iarta-ma :*" nu i-am raspuns nici la sms nici la telefon sambata imi trimise sms cu urari de sarbatori nu i-am scris nimic Duminica m-a sunat de vreo 3 ori iar a 3 oara i-am dat ocupat si ieri nici un semn nu inteleg din moment ce asta a vrut sa nu mai continuam si mi-a zis acele cuvinte dureroase dc ma mai cautat ce mai vrea inca sufar si ma rog sa trec odata peste tragedia asta... ce sa fac e foarte dureros si nu mai suport?crying au fost 5 luni minunate il iubesc din suflet si ma doare sa stiu ca el nu mai simte asta sua nu stiu cei in capul sau ce vrea si ce are de gand cum sa-l uit cand aveam atatea planuri de sarbatori si am ramas singura cu toate amintirile si fulgi de zapada imi amintesc de el sa ma fac sa plang cand privesc cum ninge imi simt inima plina de durere si pustie... dc mi-a facut asta cand zicea ca ma adora si ma iubeste si niciodata no sa ma faca sa sufarcrying(? dc tocmai de sarbatoricrying

4 răspunsuri:
| devilgirl_3536 a răspuns:

Dca il iubesti si el vrea sa va inpakati ar trebui sai mai dai o sansa...

| Zenithf a răspuns:

Tu ai mama, tata, prieteni, frati, colegi, etc? Lasa tot ce a fost deoparte si bucura-te alaturi de cei apropiati. Ocupa-ti timpul cu diverse lucruri si fereste-te de orice ti-ar putea aminti: muzica, locuri...

| Luori a răspuns:

Iubire adolescentina happy. Scumpa, linisteste-te. 1 --> este o prostie sa te impaci cu el l; faci o mare greseala! El nu se va schimba, va face la fel, tu vei suferi, vei pune in continuare suflet, te vei lasa ranita, si urmatoarea despartire va si si mai dureroasa. Am inteles, ai avut sentimente puternice pentru el, a fost singurul baiat cu care ai simtit ce ai simtit si ti-ai dorit sa fie acum altfel si sa dureze mai mult. Dar viata ta nu se sfarseste aici. Trebuie sa treci peste, sa lasi raul in spate, sa te eliberezi de lucrurile care nu-ti sunt de folos ( amintiri, durerea exagerata, ganduri naive s. a. m. d. ). Nu te uita inapoi pentru ca timpul trece si-ti vei aminti de aceasta faza din viata ta si-ti vei spune "ce naiva am fost, si ce greseala era sa fac in continuare". Vor mai fi alti baieti, fie ca-ti vine sa crezi sau nu. Dragostea nu ne paraseste, poate ca doar se ascunde uneori. Dar asteptarea face intotdeauna sa merite. Asa ca, fii tare acum, ridica-te, mergi cu capul sus si sa observe lumea din jurul tau zambetul care se ascunde dupa chipul tau trist.
Toate trec.

| raluca13100 a răspuns:

Eu cred ca te iubeste dar e genul de baiat care poate nu e pentru tine poate nu te merita profita de bunatatea ta!