Eu iti dau un sfat, iar tu hotarasti daca il urmezi sau nu:vezi-ti de invatat, asculta-ti parintii ca ei cu siguranta isi doresc tot ce e mai bine pentru tine...si in legatura cu baiatul, sper ca nu esti foarte implicata sufleteste ca altfel vei avea de suferit.
Despartete de el...nu te merita
Cand vei mai creste iti vei da deama ca nu ai facut bine ca ai stat cu el...s-ar putea sa te influenteze si in sens negativ.
Eu cand eveam 11 ani preocuparea mea era scoala si cum sa obtin medii de 10 la toate materiile nici nu ma gandeam la baieti
:O
Cand aveam 12 ani, eram cu un baiat de 13 ani, repetent, prost, dar foarte dragut ! Nici parintii mei nu erau de acord, spuneau ca sunt prea mica , ca acel baiat e prost, etc. Uite, eu te sfatuiesc sa nu mai fi cu el! Pentru ca e cam mare, iar tu ai 11 ani. Daca ar avea 12, 13 ani, hai sa zicem. Dar are 15! Mie mi-a fost foarte greu sa-l uit pe cel de care ti-am zis, pentru ca a fost prima mea iubire :-x. Am fost cu el 3-4 luni, dar am realizat ca nu sunt de nasul lui. Adica el nu e de nasul meu :d. Chiar daca il iubeam foarte mult. Asculta-ma si o sa-ti fie mai bine! Daca esti cu el, te va trage in jos [ ma refer la note ]. Fiind repetent, nu stie prea multe.
Bafta si nu uita ca ai destul timp sa-ti cauti un prieten adevarat!
Daaca tu ai 11 ani si esti si de nota 10 si el are 15 si nu invata inseamna ca isi bate joc de tine ca te-a vazut mai mica si fara experienta si de aia.
Eu zic sa il lasi in pace si sa iti vezi de scoala sau daca nu vrei sa te desparti de el incearca macar sa fii si tu mai nepasatoare ca sa vezi daca el chiar tine la tine sau doar isi bate joc.
Cat despre profesori nustu ce sa zic daca nu o sa ii asculti isi vor schimba parerea despre tine si n-o sa mai ai numai 10. Ar fii bine sa ii asculti o sa ai timp si de prieteni cand mai cresti sau macar fa-ti un prieten mai apropiat de varsta si de capacitatea ta.
Succes
Golanii iubesc in felu lor e ca mine timpu dezinteresat dar de fapt esti prima pe lista lui faci cum crezi bft
Oooff doamne! nu ma lua in nume de rau dar.ce ai vazut la el?
si in plus ai doar 11 ani?
renunta la el! aadica acum serios:ar trebui sa fi mandra de tine si sa iei ceva mai de calitate...cu toate ca e cam devreme...
Cand am citit ce ai scris, parca am citit povestea mea.prin asta am trecut si eu, exact la fel.dar povestea mea s-a terminat cu Happy ending pentru mine
EU m-am despartit de el.si nu mi a pasat.am trecut peste.e treaba lui daca e dezinteresat.
>Eu zic sa te desparti de el. apoi. daca vrei sa te "razbuni" pentru ce ti a facut, fa'l gelos.da'te la prietenii lui.sau fa diferite lucruri de genu
La mine a functionat.si acum ii pare rau! Imi spune daca vreau sa ne impacam.dar nu mai vreau!
Inainte tineam eu la el, si el nu.acum tine el si eu nu!
E mai bine asa.eu l am uitat deja, el sufera!
AlexiaIordache întreabă: