| Dyux_2045 a întrebat:

Bună :*!
Am nevoie de ajutor cât de repedebatting eyelashes!
Am suferit recent o despartire cam urata! Adica, sa o zic mai clar.
Am fost cu un tip. de prin 2 - 3 Decembrie 2O1O [ pana in 2 - 3 Februarie 2O11 ]
Era atat de frumos, parca era un vis. Nu ma asteptam la un sfarsit. cel putin nu atat de repede. Am petrecut multe clipe de ne uitatx_x. Plimbari, iesiri in oras la orice ora, fara sens, petreceri la care mergeam impreunalove struck. >[prostii:"] trebuia sa se intample ceva pentru ca era prea frumos. oh go on

Bun. de aici incepe partea complicata.
Intr. o zi ies in oras [el a ramas acasa, era bolnav]. Iesind in oras, imi zic prietenii mei ca el avea intalnire cu o thipa la suc.
BUN. nu am zis nimic. Seara pe messanger am avut un status gen: " Te iubesc da las ca-mi trece! " - care l. a cam atacat da` nu mi. a zis nimic.
Trece si ziua asta. urmeaza ziua a doua. Dimineata nu am prea vorbit cu el, iar dupa masa cand ies in oras mi.au zis niste prieteni ca dragul meu iubit e tot cu thipa aia`. De data asta nu la suc ca la restaurant!
De parca nu imi era de ajuns. isi mai face prezenta si un papagal care a venit sa ne intrebe "~EL~ sta cumva cu ~_ _ _~, ca asa se aude prin oras". Ooooo da. welcome to my silly life. Au inceput certurile pentru ca eu il acuzam pe el fara sa ma asigur ca e adevarat, el ma acuza pe mine, cica de ce il acuz pe nedreptlaughing si tot asa! Apoi el nu a mai iesit din casa vreo saptamana, mai vorbeam doar 5 sau 10 minute pe zi in care ne certam. si tot asa, pana acum cateva zile cand a venit sa.si ceara scuze:O. Eram ceva gen: "Zi WOW! ne impacam si totu` e bine!" Dupa cateva zile incerc sa ii bat apropo`uri de impacare da el schimba subiectu. M.am servit cu curaj si i.am zis ca degeaba schimba subiectu`, eu tot acolo unde vreau ajung! Mi. a zis ca. l schimba pentru ca a trecut prin ceva ce nu poate uita usor si acum nu judeca calumea, si nu vrea sa faca o miscare gresita.
Azi. i.am zis sa.si faca maine timp sa ne intalnim sa vorbim. Mai bine stiu ca nu`i mai zic nimic din ce am de zis, decat sa ii zic pe messanger sau la telefonoh go on.
Si i.am zis sa ne vedem prin oras sau la o cafea da` el a ales sa ne vedem la unul dintre noi, asa ca am hotarat sa ne vedem la mine. si sa nu se gandeasca la PROSTII!

Intrebari:

1. Va veni oare la imne?
2. Dupa toate astea. mai are rost sa ne impacam?
3. O sa se mai intample ce s. a intamplat acum?
Vreau un sfat. sunt intr. o bezna totala! Nu mai inteleg nimic:-

Răspuns Câştigător
| DoRiNuTzZzA a răspuns:

In primul rand daca ai aflat ca e cu alta la nu stiu ce restaurant dc nu te-ai dus acolo sa vezi daca e adv totusi ti-au zis prietenii tai si de eram in locul tau verificam. Poate nici macar nu era adevarat.
1. Daca tine la tine si ii pasa va veni.
2. Daca nu e adevarat si vreti amandoi asta de ce nu?
3.Asta depinde de el.Sa ne spui ce s-a intamplat chiar sunt curioasa si mult noroc:*

12 răspunsuri:
| Luori a răspuns:

In primul rand, gandeste-te ca nu sunteti de mult timp impreuna. Si, faptul ca sunteti inseamna ca nu trebuie sa te minta, sa-ti ascunde lucruri serioase care va privesc pe amandoi, sa nu te tradeze. Tind sa cred ca s-a intamplat una din acestea. El vroia spatiu, poate ca nu te dorea si s-a indepartat. Acum, cand si-a revenit, sau a constientizat, se apropie. Tu il lasi sa-si faca de cap? Poate pleca si veni cand doreste? Da, e-n regula, sa vorbiti cat mai curand despre asta.
Tu sa joci cu cartile pe masa, sa-i spui ca ti-ai dorit sa-i fii alaturi. Daca nu te doreste, nu stai dupa el. Si, daca nu va veni, este clar ca n-are nici un sens sa mai continui asta. Daca vine, nu-l lasa sa se ascunda dupa deget, si de simti ca te minte, nu te lasa bagata-n bezna doar de dragul lui, de dragul unei persoane care te minte-n fata.

Daca se va intampla a doua oara, cel mai probabil se va intampla si a 3-a!

| Debb a răspuns:

1. Va veni.
2. Oricine merita o a 2-a santa
3. Poate nu acelasi lucru dar se va mai intampla ceva.

Intamplari din acestea vei tot avea multe in viata. Trebuie sa fii optimista si sa lasi totul sa vina de la sine. Nu te mai consuma atat.

Cred ca este un baiat cu obraz atata timp cat si-a cerut scuze si a fost de acord sa va intalniti si sa vorbiti deci ar merita o a 2-a sansa, dar nu uita ca se va tremina si asta cumva. Poate nu la fel. Deci e alegerea ta daca ii mai acorzi o sansa sau lasi totul balta. Bafta :*.

| briana a răspuns:

Nu are rost sa te certi cu el doar pentru ca xxxxx si yyyyyyy au spus ca te inseala deoarece nu ai nici o dovada. Merita sa te impaci cu el pentru ca u ai inceput cearta si se vede ca il iubesti foarte mult si uneori dc iubim prea mult pe cineva gresim pentru ca asa eviata. Iar daca si el te iubeste sigur va veni. Nu mai asculta sfaturile invidioaselor pentru ca ai de pierdut. Crede-ma ca stiu ce spun am trcut printr-o situatie asemanatoare si eu am iubit prea mult un baiat am gresit si invidia unora nea despartit. U fi mai destepta si nu crede tot ce se spune de uni asa zis prieteni.

| Mousie a răspuns:

Daca ii place de tine, va veni, clar. daca nu, nu pierzi nimic, pari fata inteligenta si stii asta! o saptamana de certuri nu poate zgudui o relatie, asta e clar. omul se cearta, are perioade grele, dar ii mai si vine mintea la cap si se impaca. tu pari a sti ce vrei si cred ca o sa iasa asa cum vei face tu sa iasa.

| Babyyy a răspuns:

Daca te iubeste, cu siguranta va veni happy
Asa mi se intampla si mie inainte, dar nu cu genuri ca iesea cu fete, altele oh go on
In fine, va veni, fi mai increzatoare in tine si ai grija ce ii vei spunehee hee

| Dyux_2045 explică:

El e genu` de baiat rece. mereu in centru` atentiei. alea alea. da` cana m.a lasat sa ma apropii de el mi.am dat seama ca e mai sensibil decat mine puppy dog eyes!

| Dyux_2045 explică:

Bun love struck.
A fost la mine love struck.
Am vorbit 2 orebig grin. despre tot. Atat! nu si alte lucruri!
Azi [14 februarie] as fi vrut sa ies cu el:d. ca. totusi e Valentine`s day. si merita. da nu mi.a permis timpu. oricum am multi oameni care ma informeaza. si nu e cu alta:d. ca e cu gashka noastra in orasbig grin love struck asa ca totul e ok. love struck va mai zic eu ce se intampla pe viitorlove struck.
Mersi pentru ajutorlove struck.

| mycrazyworld14 a răspuns:

Nu stiu.Fata acea putea sa fie doar o amica,sau doar o minciuna a prietenilor tai.Poate el trece printr'o perioada mai proasta si avea nevoie de sfatul acelei fete. Poate cineva,din invidie, i-a spus ca il inseli.Mi s-a intamplat si miesadiar atunci ati inceput sa va acuzati reciproc. Daca a spus ca vine la tine, atunci asa ar trebui sa se intample.La tine o sa vorbiti...Incearca sa afli tot, roaga'l sa iti explice de ce se zvonesc lucrurile ale, intreaba'l daca te mai iubeste. Vorbeste deschis cu el si spune-i tot ce te framanta.Ar trebui sa inteleagahappyDaca te intelege si rezolvati micul conflict, atunci nu vad de ce sa nu va impacati. Daca nu te ia in serios sau nu te mai vrea atunci prefate indiferenta fata de el.E cel mai bine! daca nu o sa creada ca poate face ce vrea cu tine si ca te are la degetul mic, chiar daca de fapt in realitate iti vine sa plangi si sa tipi.:*:*muult succes!happy:*

Răspuns utilizator avertizat
| ANNEx33 a răspuns:

Nustiu ce sa zic. daca vine la tine ii ok a 2 oara cand auzi fa ca nu-ti pasa si il urmaresti cand il vezi.si daca iti spun prieteni spune-le sa faca o poza.ca asa nu are rost.si daca il vezi chiar tu sau pozele fa pe indiferenta si o sa vina el la tine crede-ma. Funda.mie mi-a iesit asta si am terminat relatia

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

1)Dupa parerea mea da! Mereu e bine sa fi optimista!winking
2)Sti cum se zice :A gresi e omeneste, a ierta e dumnezeieste! Deci iar fi cat se poate de optimista1
3)Eu nu ced ca din cate am citit va iubiti, dar, depine si de tine.Eu zic acum sa nu il mai stresezi cu ce s-a intamplat ca o sa il "jenezi"poate...

Numai bine si o seara placuta:*

| sweet_1644 a răspuns:

Uuuuuuuffffff e complicat, da stii cetzi spun eu, lasa-l dracu pe acesta, ca va veni altul care te va iubi cu adevarat, da nu-ti va zice cai bolnav si dupa tu afli ca el a esticu alta la un suc