Interesant.dar totoadata des intalnit,simplu,pastrati legatura o perioada de timp gen"amici"ai zis ca aveti prieteni comuni,iesiti impreuna"cu ceilalti". sunt tot felul de joculetze dinacestea care sa va ajute sa va impacati,cel mai bine este sa vb deschis cu ea,si apoi sa hotarti impreuna ce faceti.dar bineinteles trebuie sa ii spui si ei sentimentele tale fata ea,in leg cu mama ei, nici o prb, nu trebuie sa afle cel putin o perioada pana te cunoaste mai bine! zic eu! suuces!
Pai nah daca mama ei nu vrea ss-o lase stiu ca asa eram eu cu un baiat dar ea nu vroia sa fiu cu el pentru ca stia cum e.desi in ciuda acestor chestii eu tot ieseam cu el in secret eram in stare sa fug d acasa
spune-i ca daca mai tine la tine sa iti dea o sansa sau pe ascuns si voi ca ea doar nu mai are 5 8 anisori sa-i spuna mamei ca este cu tine. si daca nu vrea aste e nu te mai place crede-ma mai sunt fete si inca cate.iti va fi greu s-o uiti stiu e groaznicc cand trebuie sa uiti pe cineva dar cand va aparea o alta fata iti zic eu pe cealalta o veei uita.acum na.am incercat sa te ajut sper ca te-am ajutat vreunpic...
lucyaneya întreabă: