| KarinaIvan a întrebat:

Am nevoie de ajutor. Cum procedez daca fostul meu care m-a inselat o sa vina cu cadou la mine sa isi ceara iertare si sa ne impacam? Ce sa ii zic sa simta si el durere asa cum am simtit eu? Nu vreau sa pic de proasta daca accept asa ceva. Vreau sa pun punct definitiv. Poate cineva mai experimentat sa ma ajute? Multumesc mult!

Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| Catallllliiiinnn a răspuns:

Din punctul meu de vedere aceste lucruri sunt chestii personale si depinde de caracterul persoanei. Daca simti ca te-a jignit si te-a facut sa suferi enorm, parerea mea e ca nu merita o a doua sansa dar poate ca a avut un motiv intemeiat. Daca ai o varsta destul de mare, iti propun sa vorbesti cu el ca un om adult si responsabil!
Succes!

5 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

Spui „mulțam fain de cadou" și pe urmă-i arăți ușa.

| Donsavas a răspuns:

Vine cu cadou ca sa te poata impaca, asa va foloseste pe amândouă sau pe toate pe care le cauta cu interes sexual. Il poti refuza cand are chef, dar te va înșela asa ca, mai bine renunți la un tip neserios care te cumpara cu cadouri si alegi unul hotarat.

| alina2k18 a răspuns:

Primeste cadoul si dupa baga-l in pixda ma-mii luiwinking
laughing

| Dalmore a răspuns:

Îi spui clar și răspicat că ai dreptul să alegi cine face parte din viața mea și cine nu, adio.

| Ely1234567 a răspuns:

Dacă te-a înșelat nu merita o adoua șansă... Spune-i ca nu vrei sa îl ierți.