Stai calma totul este in ordinare atata timp cat nu ai facut'o cu cineva e totu ok si pana la urma poate fi si din cauza inimii adica in ultimele zile ai fost tensionata? tensiunea face in asa fel ca inima sa bata din ce in ce mai repede si asta se poate vedea daca pui mana pe burta :d deci e din cauza tensiunii dar daca vrei sa fii 100% sigura du'te si fa un test sa vezi ce se intampla sper ca te'am linistit, mullt noroc si sa'mi spui ce se mai intampla cu tensiunea asta
Stai linistita, doar din prostie nu poti ramane insarcinata... mai trebuie si ceva material
Nu,stai linistita. Probabil sunt muschii abdominali, nu ai de ce te stresa.
Numai bine!
Doamne! desi sunt ateu uneori imi vine sa imi fac cruce cu amandoua mainele si sa alerg urland!
cum **** mea sa fii gravida daca nu te-a *** nimeni? ma abtin de la detalii suplimentare din bun simt pentru tinerii din ziua de azi )))
Poate e urmatoarea fecioara maria
Stai linistita, nu ai cum sa ramii insarcinata daca nu ai avut contacte sexuale.
Nu poti fi insarcinata daca nu ai facut sex. Ce simti tu sunt miscarile intestinelor (peristaltismul). Stai linistita, e normal sa ti se miste chestiile prin burta, daca nu s-ar misca ar trebui sa te ingrijorezi
linarkfts întreabă:
Bananacantareata87 întreabă: