Pai pentru inceput incepeti cu un sarut normal, cu gura inchisa... dupa deschide gura usor(dar nu foarte mult)si mangaie limba ei cu a ta, dar sa nu bagi prea adanc ca o sufoci pe biata fataOricum pe moment totul o sa vina de la sinenu. ti face griji ca nimeni nu s. a nascut invatatcu timpu vei prinde experienta, te asigurbafta
Te-as ajuta da nici eu nu stiu asa ceva ceva , trebuie sa vina de la sine chestia asta uitete si tu la niste filme romantice si vezi cum se face
In povestea noastra, am ramas in momentul in care ii atingi barbia cu mana si ii atingi usor buzele cu buzele tale. Dupa ce-i atingi buzele, apasa-le un pic mai tare; in acelasi timp mangaie-i obrazul si du-ti usor mana catre ceafa ei. In timpul asta, nu uita sa inchizi ochii, pentru ca fetele cred ca atunci cand te saruti cu ochii inchisi de fapt te gandesti la alte lucruri, si mai placute, si se simt jignite daca nu o faci; in schimb, daca te saruti cu ochii deschisi, fetele cred ca-ti zboara mintea la altceva si ca nu-ti place sa te saruti, si vor avea grija ca sarutul sa nu se mai repete. Asa, sa revenim. Ii apesi deci buzele mai tare si ii mangai ceafa. Ea va fi emotionata si va uita sa mai respire. Dar cand i se termina aerul din plamani va fi nevoita sa respire din nou si va intredeschide gura. Multi incearca atunci sa isi strecoare limba in gura deschisa, dar este gresit. Cel mi bine, cand ea isi intredeschide gura, este sa ii musti usor buza de jos. Si asta ii va placea foarte tare, si va inspira si mai mult aer, rezultand un suspin de placere. Si dupa ca suspina poti sa ii apropii capul si mai tare de al tau (iti amintesti ca mana ta stanga ii mangaie ceafa, nu-i asa?); si in timp ce ii apropii capul de al tau iar ea inspira aer pe nas, in sfarsit poti sa impingi limba afara din gura, sa ii atingi buzele cu ea, apoi dintii si abia dupa aia sa atingi varful limbii ei. In timpul asta, mana ta dreapta de pe soldul ei trebuie sa o traga mai aproape de tine. Si in acel moment mana ei stanga se va aseza pe spatele tau, iar mana dreapta pe ceafa ta, si ambele te vor trage mai aproape. Si-atunci stai cu ochii inchisi si nu te mai gandi la nimic, pentru ca buzele si limba ta vor sti si singure ce sa faca.
Si la sfarsitul sarutului, dupa ce-ati deschis amandoi ochii, trebuie sa te uiti in ochii ei si inainte ca ea sa intre in casa trebuie sa ii spui ceva frumos, la care ea sa se gandeasca toata seara si pentru ca sa nu te uite.
Nu trebuie sa fii stresat, va apropiati buzele si toul vine de la sine, in momentul acela vei sti ce sa faci... si pentru inceput nu trebuie sa te complici cu limba, foloseste doar buzele s :-)
sarutul nu se invata, fiecare are modul sau de a saruta si face ceea ce simte... sper ca te-am ajutat, Funda?