NU mai esti virgina,, eventual ar trebui sa faci reclamatie la politie pentru viol
Nu vad nimic rau in treaba ca nu mai esti virgina
viata sexuala poate incepe si de la 15 ani deci... este ff bine ca ai trecut de etapa asta si nu ai de ce sa te ingrijorezi asta este destinul tuturor
Pe bune "e ff bine ca ai trecut de etapa asta"? tu gandesti cand scrii? crezi ca toate fetele patesc asta? de-a fi obligate sa faca sex? cum ti-o fi dat funda nu stiu, raspunsul tau e jalnic.
Nu,doar incercam sa ii spun ca a trecut de o etapa din viata ei Am 32 de ani si stiu ca nu are de ce sa se ingrijoreze in afara faptului ca trebuie sa aiba mai multa grija cu cine umbla...
Nu, din pacate nu mai esti virgina, ai avut contact sexual. fa reclamatie la politie pentru viol.
cum naiba, doar daca nu ai fost tu de acord nu te duceai la el in camera, haide sa fim seriosi
Daca aveai deja opinia formata despre el, tot ai trecut cu vederea?! Si cand ai acceptat sa urci la el in casa, la ce te asteptai, x si 0, pokemon.Sa nu ma interpretezi gresit, nu am nici o calitate ss iti fac morala, nu e critica...dar poate ai invatat ceva din intamplarea asta