| 123567890 a întrebat:

Am nevoie de ajutor ..De curand am cunoscut un baiat, el parea un tip de treaba,nu foarte frumos sau fitos da-mi tot zicea lucruri perverse foarte perverse, l-am intrebat ce e cu comportamentul asta el a zis ca doar glumeste ca el nu este asa cum cred eu, bine, pana aici am trecut cu vederea. A doua zi m-a chemat in oras, dupa a schimbat ca vrea in fata blocului lui, am fost in fata blocului lui m-a rugat sa intru in casa unde a incuiat usa si am ramas acolo prinsa cu el cateva ore in care fara voia mea el a facut niste gesturi obscene,atingeri in locuri intime (obligata),problema mea e ca el si-a introdus degetele in vaginul meu (fara voia mea) eu fiind virgina, nu a curs sange dar dupa am avut dureri la ovare si vreau sa stiu mai sunt sau nu virgina? straight face

Răspuns Câştigător
| alexeu2014 a răspuns:

NU mai esti virgina,, eventual ar trebui sa faci reclamatie la politie pentru viol
Nu vad nimic rau in treaba ca nu mai esti virginawinking
viata sexuala poate incepe si de la 15 ani deci... este ff bine ca ai trecut de etapa asta si nu ai de ce sa te ingrijoreziwinking asta este destinul tuturor

| darriya a răspuns (pentru alexeu2014):

Pe bune "e ff bine ca ai trecut de etapa asta"? tu gandesti cand scrii? crezi ca toate fetele patesc asta? de-a fi obligate sa faca sex? cum ti-o fi dat funda nu stiu, raspunsul tau e jalnic.

| alexeu2014 a răspuns (pentru darriya):

Nu,doar incercam sa ii spun ca a trecut de o etapa din viata ei Am 32 de ani si stiu ca nu are de ce sa se ingrijoreze in afara faptului ca trebuie sa aiba mai multa grija cu cine umbla...

7 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu, din pacate nu mai esti virgina, ai avut contact sexual. fa reclamatie la politie pentru viol.

| M1hai a răspuns:

laughing cum naiba, doar daca nu ai fost tu de acord nu te duceai la el in camera, haide sa fim seriosi laughing

| neutrino a răspuns:

Tu inca mai esti si vei fi o mare virgina...

| e1xtz a răspuns:

Daca aveai deja opinia formata despre el, tot ai trecut cu vederea?! Si cand ai acceptat sa urci la el in casa, la ce te asteptai, x si 0, pokemon.Sa nu ma interpretezi gresit, nu am nici o calitate ss iti fac morala, nu e critica...dar poate ai invatat ceva din intamplarea asta

| 123567890 explică:

Am uitat sa mentionez, cel mai rapid raspuns primeste FUNDA!