Uite,in ciuda comentariilor de aici, eu cred ca totusi mai este o sansa... El nu doreste sa fie cu tine deoarece esti mica, si el are 18 iar tu 14, insa virsta nu conteaza. Incearca sa il faci gelos, sau tu nu ii dovedi atit de mult ca il iubesti, incearca sa fiti simpli amici..Vei vedea el singur va veni la tine! Sper ca te-am ajutat!
Am patit si eu ceva de genul. nici in ziua de azi nu stiu de ce s-a despartit de mine, dar nici nu mai imi pasa. timpul a trecut si intamplator am descoperit ca el regreta mult decizia luata cu atata timp in urma... ce sa-i faci, roata se invarte mereu.
Nu il mai baga in seama daca spune ca esti prea mica pentru el.ca daca te-ar iubi nu ar conta varsta.
Parerea mea este ca chiar daca el zice asa ca nu te iubeste zice asta fara sa stie ce spune si poate ar trebui sa ii dai timp si poate o sa isi dea seama.Eu nu iti pot spune ce sa faci pentru ca nu il cunosc ca sa stiu cum se comporta, daca vrea doar s*x de la tine sau el chiar te iubeste in adancul sufletului sau.Dar sper ca veti reusi sa treceti peste orice problema.Incearca sa porti o discutie serioasa cu el si sincera. Poate iti va spune adevarul si de ce nu mai vrea sa fiti impreuna.Pana la urma sti cum se spune:,, Dragostea nu are varsta'', asa ca Bafta!