Atata timp cat el nu te invita macar la un suc, nu poate fi vorba decat de un joc de copii.
Băieții au un obicei prostesc de a băga fetele în seama și a profita de atenția lor. Dacă a aflat că tu îl placi, este normal să se joace cu tine.
Sfatul meu: testează-l.
Ține-te tare și nu da semne că îl placi. Încearcă să fii indiferentă.
Ori se va plictisi, ori va interesat de tine.
Succes.
Din moment ce este intr-atat de timid sau "cuminte " incat nu indrazneste sa-ti spuna macar ca te place si i-ar face placere sa va cuplati crede-ma ca toata bravada de "baiat rau" este doar de fatada.Harjoana voastra copilareasca poate insemna ca nu-i esti indiferenta si poate reprezenta un inceput de relatie de prietenie cel putin. Daca nu-l vei incuraja s-ar putea sa mai treaca multa vreme pana va indrazni sa-ti marturiseasca sentimentele lui fata de tine.Te sfatuiesc sa fii mai tupeista, mai infigareata sau chiar ceva mai "nebunatica" deoarece altfel s-ar putea sa ramana totul doar o simpla gluma.
Momentan nu-ti poti da seama de ce simte si ce nu, mai asteapta sa vezi cum se comporta pe viitor.
Ms de ajutor dar acum sunt si mai in ceata. O colega a vorbit cu el fara sa stiu eu si ei i-a zis ca nma place nunai e sigur ca mie imi place de alt coleg. Partea ciudata e caci cind l-am intrebat ce a vb cu el s-a enervat si nu mia mai raspuns. Ce sa fac sau sa cred?