| Diana6783 a întrebat:

Am nevoie de ajutor. In clasa cu mine este un baiat de care imi place el e genul ala de baiat rau si in ultima vreme parca s-a schimbat un pic. La inceput noi nu ne vorbeam mai deloc acum imi tot cere telefonul sa se joace dar isi baga nasul si prin mesajele si pozele mele. In ore sau nu numai tot il vad ca se mai uita la mine fara vreun motiv anume si odaata ne certam si m-a luat de mina si m-a tinut de mana si ne uitam unul la altul. El a aflat ca il plac dar eu am zis ca e o gluma dar cred ca si-a dat si el seama ca nu e chiar o gluma pina la urma. Deci credeti ca ma placea sau e doar o gluma?

6 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Atata timp cat el nu te invita macar la un suc, nu poate fi vorba decat de un joc de copii.

| Geezgirl a răspuns:

Băieții au un obicei prostesc de a băga fetele în seama și a profita de atenția lor. Dacă a aflat că tu îl placi, este normal să se joace cu tine.
Sfatul meu: testează-l.
Ține-te tare și nu da semne că îl placi. Încearcă să fii indiferentă.
Ori se va plictisi, ori va interesat de tine.
Succes.

| corbulalbrosu a răspuns:

Din moment ce este intr-atat de timid sau "cuminte " incat nu indrazneste sa-ti spuna macar ca te place si i-ar face placere sa va cuplati crede-ma ca toata bravada de "baiat rau" este doar de fatada.Harjoana voastra copilareasca poate insemna ca nu-i esti indiferenta si poate reprezenta un inceput de relatie de prietenie cel putin. Daca nu-l vei incuraja s-ar putea sa mai treaca multa vreme pana va indrazni sa-ti marturiseasca sentimentele lui fata de tine.Te sfatuiesc sa fii mai tupeista, mai infigareata sau chiar ceva mai "nebunatica" deoarece altfel s-ar putea sa ramana totul doar o simpla gluma.

| Zenithf a răspuns:

Respecta-te pe tine mai intai, si atunci cu siguranta te va placea mai mult.

| diaadb a răspuns:

Momentan nu-ti poti da seama de ce simte si ce nu, mai asteapta sa vezi cum se comporta pe viitor.

| lovely18 a răspuns:

Ms de ajutor dar acum sunt si mai in ceata. O colega a vorbit cu el fara sa stiu eu si ei i-a zis ca nma place nunai e sigur ca mie imi place de alt coleg. Partea ciudata e caci cind l-am intrebat ce a vb cu el s-a enervat si nu mia mai raspuns. Ce sa fac sau sa cred?