Daca ti-a venit menstruatia, sunt sanse mici sa fii insarcinata. Sunt cazuri rare, cand ai menstruatie peste sarcina, dar, din ce-am auzit, sunt niste scurgeri diferite de cele normale.
Pai tu n-ai simtit daca si-a dat drumul ala in tine? Ce naiba?
Si de ce sa-ti fie jena sa-l intrebi? Nu e si responsabilitatea lui? Ba da.
Nu conteaza cand ti-a venit menstruatia, simplul fapt ca ai facut sex neprotejat e de ajuns ca sa existe risc de sarcina. Pe scurt, da, e posibil.
Bună!
Sansele unei sarcini sunt destul de mari.
Pentru a te lămuri fă un test de sarcină.
Atenţie! Testul de sarcină se face de abia după 3 săptămâni de la contactul sexual sau după 1 săptămână de la întarzierea menstruaţiei.
O zi bună!
Probabil ca era sperma. Ia-ti un test de sarcina daca menstruatia iti intarzie mai mult de o saptamana, pentru ca este posibil sa fii insarcinata. Si din punctul meu de vedere, ar trebui sa ii psui si prietenului tau deoarece problema il priveste si pe el.
Fugi al medic cat mai poti -Rupe-i gatau la idiot ca te-a mintit -Tu crezi ca ar recunoaste ca si-a dat drumu in tine -Nici unu nu o sa o faca stai lina:-p.E placerea mult prea mare ca sa rezisti tentatiei :-p.
Mai fata, unde ati facut sex, in padure de nu era apa sa te speli si tu? tot ce se poate sa fi insarcinata
M-am spalat dar in acelasi timp m-am si speriat ..nu stiu daca era sau nu sperma..si pe prietenul meu mi-a fost jena sa-l intreb.tu ce zici? ar putea fi o cantitate asa mare?
Acel lichid putea fi sperma?
Da si normal
Daca tu nu stii ce e aia "chestie...", nu stii care sunt pericolele sexului neprotejat, nu stii ca exista boli venerice, ce ai in cap? Mai faci si pe naiva starnindu-i pe toti in a-ti comenta hidosenia postata.
Si am uitat sa spun ca mi-a curs foarte mult.mi s-au udat blugi parca as fi facut pe mine.