| sweetistaaaa a întrebat:

Am nevoie de ajutor, mai exact o parere.Sunt cu un baiat de 4 luni si 1 sapt. El s-a mutat si acum ne mai vedem dar 1 la 2-3 sapt... nu e problema de asta, vorbim foarte mult la telefon... dar asta vara a fost in oras la noi, eu stau pe langa oras nu acolo si el a fost cu 2 colege d-ale mele. una ditre ele mi-a spus azi ca a fost cu el toata vara la piscina si ca ar sta cu mine degeaba ca o iubeste pe cealalta colega de-a mea..Chestia ca noi vorbeam la telefon cand el era la piscina ..si nu stiu, am incredere in el. il cunosc si nu e asa cum zic ceilalti dar nu stiu ce sa cred.

5 răspunsuri:
| MisFit20 a răspuns:

Nu apleca urechea la toti oamenii care nu va vor impreuna, daca tu simti ca te iubeste e tot ce conteaza. Ceea ce spune toate fi o strategie sa va desparta, din invidie probabil.

| sweetistaaaa explică:

Doar*

| alexxalalala a răspuns:

Pai, nu te lua dupa lume. Oricine ar fi! Fa mereu ce iti spune inima, daca tu ai incredere in el asta este tot ce conteaza! Si mai verifical cateodata, sau chiar sa vorbiti fata in fata despre asta! Te pup, sper ca am fost de folos!

| OoBunnyoO a răspuns:

Nu stiu ce sa iti zic, daca el te-a sunat mereu si vorbiti des, nu as asculta ce iti zice prietena ta. Poate este invidioasa. Dar daca o placea pe fata cu care statea, nu ar mai fi stat de vorba cu tine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pana nu vezi sa nu crezi, lumea este invidioasa si a dracuwinking