Buna.Eu mi-as dori ca universul sa va transmita amandurora putina rabdare si intelepciune, ca sa va maturizati si sa invatati ceva din toata experienta.Adica, din tot ce ai descris aici rezulta ca inca sunteti adolescenti? Am inteles bine?
Sfatul meu e pentru tine, sa cauti pe viitor sa nu mai indepartezi oamenii cand te simti prost, nervoasa, agasata, deprimata si alea alea, cand esti inainte de menstruatie etc. Orice decizie de a-ti elimina iubitul sau prietenii din peisaj, asa la impuls, la nervi, nu va duce la nimic bun in viata. Mai ok este sa te linistesti si sa reiei firul gandurilor cand ti se limpezeste mintea, altfel vei aduce in continuare elementul toxic in relatii, cum bine ai dedus deja. Inca este timp sa mai cresti si sa devii o persoana mai buna, cu conditia sa muncesti pentru asta.
A fost destula drama intre voi pana acum, mai bine este sa va vedeti fiecare de drum si sa nu ii mai controlezi conturile de social media, chiar daca el nu-si schimba parola.O alta impacare ar aduce si mai multa drama.Chiar iti doresti sa traiesti intr-o telenovela? Eu sper ca nu. Spor!