Hmmm...nu trebuie sa te judece nimeni.Ce sa fcai spune-i cucereste-o.Hai stiu ca poti.Ai incredere in tine iubyta!
Eu nu inteleg de ce vrei sfaturi? Fa ce simti si gata. Daca te refuza, asta e...
Nu e atat de simplu :p. Nimeni nu stie ce simt eu cu adevarat, doar eu ( ma refer la prietenii mei care ma cunosc etc ) ..stiu ca pare usor daca stai sa te gandesti, dar nu e chiar asa
Tu ai crezut ca dragostea e simpla? Dar cu cat e mai dificila cu atat e mai frumoasa
Da asa este :p
Hey, felicitari pentru ca ai curajul sa recunostinca iti place o fata, felicitari!
Loveste-te de ea sau punete in urtea scolii pe aceeasi banca ( daca aveti banci), iar cand te asezi cerei voie, asa va invepe conversatia!
Succes!
Funda?
Incearca sa intri in gasca ei sau pur si simplu vezi ce ii place si intr-un fel arata-te interesata de acelasi subiect! Funda?:*
Buna.Desi n-am inteles niciodata atractia asta intre fete, cred ca discutia cu ea ar fi cea mai eficienta metoda de a afla ceea ce te intereseaza.Fii curajoasa si fa primul pas. Olecuta de smecherie pentru inceput, pina legi discutia cu ea, apoi toate vor veni de la sine.Mult succes!