anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am nevoie de ajutor, pentru ca sunt putin nelamurita.
De revelion am avut parte de contact sexual, insa prezervativul s-a rupt. El nu si-a dat drumu, insa pentru orice siguranta am luat pilula de a doua zi dupa o ora.
Dupa doua saptamani am avut scurgeri (banuiesc ca erau scurgeri deoarece au tinut 2 zile si ceva si nu am avut dureri ca in general). Acum 3 zile mi-a venit iar, cu durerile din prima zi si tot...
Am avut in primele doua saptamani dupa ce am luat pilula greturi usoare, ameteli.

Ar trebui sa imi mai fac griji?

11 răspunsuri:
| raspunz a răspuns:

Daca ai luat pastila (ambele doze, la 12 ore intre ele) la timp si conform prospectului atunci ar trebui sa fii safe si sa nu fii insarcinata. E posibil ca sangerarea sa fie un efect secundar al pilulei contraceptive de urgenta.
Greturile si varsaturile de sarcina apar mai tarziu putin, nu chiar la doua saptamani de la contactul sexual, cam la 4-6 saptamani.
poti face un test de sarcina pentru siguranta ta, la 21 de zile de la contactul sexual.

| forte a răspuns (pentru raspunz):

Am luat Escapelle. Multumesc!big grin

| ionutzul31 a răspuns:

Ar trebui sa devii mama?
Mergi la un ginecolog, ca nu e de glumit cu lucrurile astea.

| forte a răspuns (pentru ionutzul31):

Nu, am 15 ani.happy

| ionutzul31 a răspuns (pentru forte):

"In seara asta ma simt bineee, si vreau sa chefuiesc".Se pare ca iti cam place viata laughing

| DNSK a răspuns:

Greturile si ametelile nu le poti avea asa repede! un test de sarcina sau o vizita la medic te-ar linisti.mare atentie insa la capsorul tau! sa nu fie el vina.k de cele mai multe ori el ne joaca feste!

| DragonMystyc1997 a răspuns:

Parerea mea e ca nu trebuie sa iti faci griji...asa e naturalhappyce e bine e c te-ai simtit binehappy

| forte a răspuns (pentru DragonMystyc1997):

Multumesc de sustinerebig grin

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mie imi place expresia ta: "de revelion am avut parte de contact sexual" rolling on the floor
Deci l-ai primit la desert, sau ce naiba! Sau esti asa boccie de numai imbatati bine baietii reusesti sa pacalesti pe careva? rolling on the floor
Sper din inima sa ramai gravida! daca n-ai parte de sex decat asa, de ocazie, macar sa aiba cine sa traga cu pofta de tzitzele tale laughing

| forte a răspuns (pentru anonim_4396):

Haterii nu sunt bine veniti pe site...
Banuiesc ca imaturitatea (nu ca eu as fi mult mai matura, insa incerc sa arat asta cat de putin posbil) are cea mai mare parte din vina.

Si impulsivitatea, las-o mai moale. happy

| carmynutza1988 a răspuns:

Buna, am gasit o intrebare de a ta in legatura cu pilula de a doua zi. Spune-mi te rog, cat de grave au fost in caul tau reactiile adverse si ce varsta aveai cand ai luat-o? Ti-as fi recunoscatoare daca mi-ai raspunde! Multumesc!