Spunele ca pana la 18 ani nu o sa mai doresti nimic si o sa iei note foarte mari.roaga-i si cu vorbe dulci si armonioase.eu asa l-am primit. oricum ei o sa iti mai ia ceva...nu iti face griji
IPhone 4 suna bine, are multe aplicatii, face poze frumoase, video-uri DAR! nu sunt bune. in primul rand costa un sac de bani si iti poti cumpara un Nokia super-mega-ultra la doar juma' de pret. 2. au o antena handicapata, si nu se aude nimic atunci cand vorberti, cand ti-e lumea mai draga pica semnalul. 3. daca il scapi pe jos, poti sa ii faci parastas 4. mai asteapta putin, nu se merita la anul vor fi mai ieftine
Ai incercat tu? asta cu semnalu e buna. ai auzit-o intr-un context cu totul diferit si te-ai gandit sa ne arati si noua cunostiintele tale, in legatura cu telefonul, la 12 ani nu prea ai ce sa faci cu un iphone, si daca chiar ti-l doresti gasesti pe okazii i4 la 13 milioane adus din alte tari si mai platesti 50 de lei pentru deblocare in retelele noastre.
La 12 ani iti trebuie Iphone 4s?!:O pfaiai eu la 12 ani ma multumeam cu un telefon care sa aiba butoane si sa am credit
Este 12 milioane la abonament de 15 euro. la Orange sauuu 20 de mil in media galaxy 16 gb