| Anysya12 a întrebat:

Am nevoie de ajutor. Prietenul meu are aproape 16 ani iar eu am 14 si am tot auzit de la prieteni si nu numai ca se combina cu fete si isi bate joc de ele, dupa care le da papucii, si nu sunt cu el de mult, dar nu am incredere si vreau sa ma despart de el inainte sa se desparta el de mine. Cum sa fac asta? Sau ce altceva sa fac?

Răspuns Câştigător
| anamaria0974 a răspuns:

De ce sa renunti la relatie doar din cauza unor vorbe probabil spuse fara rost. Daca vrei sa iti fie bine, pe viitor nu mai asculta la tot ce zic ceilalti! happy

4 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Pai il iubesti sau nu, sau pentru tine conteaza numai gura lumii?

| anonimg a răspuns:

Este vina ta pentru ca ti-ai facut prieten un baiat pe care nu-l cunosteai si nu stiai nimic de el mai dinainte. De fapt, 99% dintre fete fac greseala aceasta.
Vrei sa te ajute Dumnezeu? Daca da, atunci roaga-te Lui in cuvintele tale sa intervina. Nu uita ca dupa aceea sa-I multumesti si sa asculti de El. Oare iti cere El sa faci un lucru prea greu?

| Seepty a răspuns:

Eu zic sa ramai impreuna cu el pentru ca prietenii tai doar te prostesc si le e ciuda pe tine ca tu ai un iubit si ele nu, asa ca incearca sa va desparta si sa fii singura.
FUNDA?

| Anysya12 explică (pentru Seepty):

Nu numai prietenii mei, ci toata scoala are aceeasi parere rea despre el...