| 1234567891011D a întrebat:

am nevoie de ajutor.Prin luna octombrie un baiat a facut rost de nr de telefon, ii placea de mine dar niciodata nu mi-a zis direct ca vrea sa fim immpreuna.Si dupa aceea a fost o perioada cand nu mai vorbea cu mine.Si eu dintr-o gluma, prostie am stat 2 saptamani cu un "prieten "de al lui.Acum nu mai sunt cei mai buni prieteni, si as vrea sa vorbim din nou cum vorbeam inainte sa stau cu "prietenul"lui.Am mai vorbit odata prin mesaje si i-am zis ca vreau sa vb ceva fata-n fata si a zis sa ne intalnim, dar cum a venit vacanta nu am mai avut cand, si cand ne intalnim ne dam "buna".Iar cand e pe hol in liceu cu prietenii lui toti se uita la mine.Si as vrea sa fiu cu el, dar nu stiu cum sa incep discutia.Astept sfaturi.Multumesc.

7 răspunsuri:
| Laviniargint96 a răspuns:

Buna,uite daca el a facut rost de nr tau de telefon e clar ca voia sa vorbiti happy ai gresit tu pentru ca ai stat cu amicul lui dupa cum zici... si din cauza asta el a devenit distat. Vorbeste cu el explica-i ca si tu voiai sa vorbiti dar daca ai vazut ca nu face nici un pas in privinta asta ai stat cu amicul lui sa il faci gelos dar a fost o greseala.bafta:*

| GinglindSummer a răspuns:

Pai de ce va limitati la un salut? Cind iti zice buna tu oprestete cuprindel si cu zimbet spune-i incetisor sa stii ca mi-a fost dor de tine. flirteaza cu el.Fa ceva pentru ca el la sigur te place ..si nu ca te place, dar te place la nebunie!

| 1234567891011D explică (pentru GinglindSummer):

Mai mereu il vad cu unii din prietenii lui...

| GinglindSummer a răspuns (pentru 1234567891011D):

Ahh..asta e cam aiurea.Stiu asa ceva la baieti, cind sunt cu prietenii sunt mai reci.dar nu doar asta ingeneral cind sunt cu altcineva e si normal ca nu o sa fci nimic.Atunci macar odata daca il prinzi singur fa asta) macar odata... nu te pierde.Scriei... Oricum tu esti cea care trebuie sa faca ceva. Dai de inteles ca il placi.Sunt sigura ca e reciproc.

| nata2008 a răspuns:

De acord cu lavinia laughing nu mai adaug

| Andrei99988 a răspuns:

BUNA suna-l sau dai un sms sa va intalniti si fa tu primul pas daca vine la intalnire dupa ce discutati sarutal el va fi surprins

| AndreiPiticu99 a răspuns (pentru Andrei99988):

Ba mai vrei id de mes de fete de 15-16 ani ca mai am cateva sis bune rau?>