anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

BUna am nevoie de ajutor sper ca cineva si ma ajute si sa aiba rabdare sa citeasca. Sunt impreuna cu iubitul meu de 6 luni. In tot aces timp am avut mici certuri dar si unele destul de mare, si el mereu cind ne certam imi zicea ca gata ne despartm si eu ma rugam de el si faceam sa fie bine. asa a fost toate 6 luni. Ei bine am obosit si ieri cind ne-am certat foarte tare din nou mi-a zis gata..si atunci am fost de acord. (desigur am zis din ambitie) el s-a enervat foarte tare si mi-a zis multe lucruri unele chiar urite, in fine ca de obicei trec peste orice. Mi-a zis sa--l sterg si depe facebook si pozele absolut tot. eu n-am sters nimic pentru ca stiam cai de moment. Cind a intrat el(nu prea intra pe net deoarece lucreaza) nu a sters nimic nici pozele nimic si tot suntem "intr-o relate " pe facebook doar sia adaugat niste fete pentru am face in ciuda. Faza e ca mie mi-a trecut supararea si as vrea sa ne impacam da primul pas sigur nu vreau sa-l fac. insa el nu da nici un semp ..si chiar i-am dai si un bip dar nimic inapoi. SI nu pot sa renunts la el il iubesc foarte mult. oare ce sa fac? Oare chiar e gata?

8 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Voi doi va jucati de-a fripta si nu are cum sa se temine fara sa va ardeti...

| elComandantee a răspuns:

Ai de ales.
Continui relaţia şi îi accepţi toate mofturile de copil răsfăţat pe care le face, ori renunţi.

| Iulitta a răspuns:

Cand iti vine sa ii dai bip mesaj prostii incearca pe cat posibil sa nu faci asta, el stie clar ca il iubesti si de-asta face asa. Lasa-l sa vina el la tine si cred ca oricum vine, stai linistita dar lasa-l sa fie el cocosul si daca nu vine ceea ce nu cred inseamna ca e ceva in neinregula cu relatia voastra, mai ales la el!

| Dariusuu a răspuns:

Lasă puțin timpul să treacă și gândește-te bine ce vrei.

| Danut_Popa_1961 a răspuns:

E o relatie foarte obositoare, care, oricum nu va dura. Ceva nu merge si nu va merge niciodata.Revin-o la un moment din-aintea acestei,, relatii si apuca alta directie.

| grab a răspuns:

La a cata relatie esti? Ca sfat general, cand el are chef de cearta incearca sa nu ai tu. Fa orice, dar abandoneaza subiectul, cum ar fi sa aduci un argument imparabil, gen ma doare burta, ma duc la WC, mi-am adus aminte sa imi sun mama ca e bolnava si trebuie sa discutam ceva... nu ii da curs la cearta, retine ideea de la care pleaca si compileaz-o nitel pana tragi o concluzie mai buna decat prima reactie de a sari la cearta. happy

| Xenia16 a răspuns:

Va jucati de-a soarecele si pisica cel mai bine e sa il suni, daca il iubesti suna-l si vorbeste cu el

Răspuns utilizator avertizat