Ai de ales.
Continui relaţia şi îi accepţi toate mofturile de copil răsfăţat pe care le face, ori renunţi.
Cand iti vine sa ii dai bip mesaj prostii incearca pe cat posibil sa nu faci asta, el stie clar ca il iubesti si de-asta face asa. Lasa-l sa vina el la tine si cred ca oricum vine, stai linistita dar lasa-l sa fie el cocosul si daca nu vine ceea ce nu cred inseamna ca e ceva in neinregula cu relatia voastra, mai ales la el!
E o relatie foarte obositoare, care, oricum nu va dura. Ceva nu merge si nu va merge niciodata.Revin-o la un moment din-aintea acestei,, relatii si apuca alta directie.
La a cata relatie esti? Ca sfat general, cand el are chef de cearta incearca sa nu ai tu. Fa orice, dar abandoneaza subiectul, cum ar fi sa aduci un argument imparabil, gen ma doare burta, ma duc la WC, mi-am adus aminte sa imi sun mama ca e bolnava si trebuie sa discutam ceva... nu ii da curs la cearta, retine ideea de la care pleaca si compileaz-o nitel pana tragi o concluzie mai buna decat prima reactie de a sari la cearta.
Va jucati de-a soarecele si pisica cel mai bine e sa il suni, daca il iubesti suna-l si vorbeste cu el