Sa fi tu.Sa fi romantic sa mergeti al un film sau un suc de preferat si sa gasesti intruna subiecte de discutie.Nu o lasa pe ea. Tu vei incepe ea va continua.Incearca cu o floare @daniela a zis foarte bine si @sniper e de 2 saptamana cu ea da nu s-au vazut niciodata.Revenind la intrebarea ta.Incearca sa fi amuzant incearca sa o faci sa se simta foarte bine.Cauta subiecte care ii plac si ei nu numai tie.Succes
Sa nu fii timid. Sa fii tu, sa fii original. Sa se indragosteasca de tine, nu de ceea ce vrei tu sa fii.
Ma, eu zic ca e prea tanara! Iti sugerez sa cumperi un carucior si niste jucarii! Bafta. Reformuleaza
2.Sa o faci sa se simta bine, sa glumesti, sa cumperi o floare, sa ii spui cuvinte frumoase, etc.
Tu te'ai uitat la ce intrebare ai pus?
Mie imi dai de inteles ca ori esti cu ea de 2 saptamani si doar acum e prima oara cand te vezi cu ea pentru ca cu adevarat nu sti ce sa faci, ori esti cu ea de 2 saptamani si te'ai vazut pana acum cu ea dar ai dat-o in bara.
Cel mai bun sfat, esta sa fi normal, fara aere si altele, si o intrebi pe ea ce i'ar placea sa faca sau daca nu, va duceti la o plimbare si gata. Totul vine de la sine!
Succes!
Sa fi romantic, sa fi un gentleman ai putea sa o chemi la un suc. Sper sa iti fie de folos raspunsul meu.
Cred ca este foarte important cand te intalnesti cu persoana iubita sa o privesti in ochi si sa-i zanbesti iar prin zanbetul tau sa-i transmiti caldura sufleteasca si dragoste restul sun detalii daca si ia reactioneaza la fel ie bine si daca nu rectioneaza la fel nu iti fa griji, unde este samanta de dragoste iubire creste
Talent_9646 întreabă: