Deci Ioana (sora mea de cruce) este cu unu Alex, Alex mai are pe una Crina, dar Alex si crina nu se inteleg asa bine si se cearta mai mereu, Alex a inceput sa o iubeasca pe Ioana, iar acum Crina il inseala pe Alex a 3 a oare si de data asta a aflat de la Ioana. Data trecuta i-a zis el la Crina ca daca mai vorbeste cu ala o singura data se despart. Azi au Alex a vrut sa o lase, dar i-a facut Crina scene si a tot plans, apoi a zis sa faca pauza. Iar a facut Crina scene si a plans apoi s-au impacat. Dar i-a dat 10 zile timp la dispozitie sa se gandeasca el sau alalalt. Intrebarea mea e:
In astea 10 zile cat Crina se gandeste pe cine alege, sa incerce Ioana sa intre pe sub pielea lui Alex sa il cucereasca numai pentru ea? Are sanse? Si daca poate cum sa o faca?
Vai de viata mea.
Nu am inteles nimic. dar daca am priceput ceva ar fi: pritena ta e cu cineva.ala e cu alta si aia la randul ei e cu altul.
Pai ce sa-ti zic Din punctul meu de vedere un om care te insala odata, te va insela mereu.
Daca fata accepta sa fie inselata, atunci ea ar trebui sa se comporte normal cu el...nu trebuie sa arata ca si cum ar fi o fata usoara care daca ii spui c-o lasi faci ce vrei din ea. deci sfatul meu este sa fie putin distanta si daca baiatul o intreaba de ce e distanta sa-i spuna 'inca ma gandesc ce e mai bine'. asa cu un aer indiferent.