| 20156 a întrebat:

AM nevoie de ajutor urgent! Vreau să facem sex cu iubitul meu, el e virgin și nu se poate controla și îi este foarte frică să ejaculeze în vaginul meu. CE putem să facem ca să evităm o sarcină nedorită și el să se controleze? Mulțumesc, ofer fundiță!

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Experienta necesara pentru a isi controla ejacularea se dobandeste in timp dupa multi ani de sex care sa fie intretinut cat mai constant. In conditiile actuale veti fi nevoiti sa folositi intotdeauna o metoda de protectie care poate fi obtinut prin folosirea unor ovule si/sau creme spermigene tip Pharmatex sau ContraceptM,(grad de protectie = 92-95%) a prezervativului g.p.=96-97%,a pastilelor anticonceptionale g.p.=99, 2% sau a celei mai eficiente metode cu cel mai inaltgrad de protectie de peste 99, 6% a Inelului intravaginal cu emisie continua de hormoni numita NouvaRing. Un sex de calitate se obtine doar in momentul in care te stii protejat maxim. Multa sanatate.

6 răspunsuri:
| Verginic?Vac?Gras? a răspuns:

Te rog frumos sa ai rabdare cu iubitul tau virgin el acuma invata cum sa iti rupa pasarica. daca nu vrei sa ramai bortoasa foloseste prezervativ

| Emilian65 a răspuns:

Sa va protejati!

| ishallhelpyou a răspuns:

Controlul e cam greu, pentru el.

Ai 3 variante:
- masturbat inainte sa te penetreze
- prezervativ
- pastile anticonceptionale

Alegerea este a voastra big grin

| 20156 explică (pentru ishallhelpyou):

Dacă va ejacula în mine fiind cu prezervativul pe penis vor fi riscuri de a rămîne însărcinată?

| ishallhelpyou a răspuns (pentru 20156):

Prezervativul este singurul care are cea mai mare rata de siguranta, atata timp cat prezervativul nu este fisurat, nu o sa aveti probleme.

Plus ca prezervativul ia un pic din senzatie si o sa-i fie mai greu sa ejaculeze, automat o sa dureze mai mult.

| corbulalbrosu a răspuns (pentru ishallhelpyou):

Asa numitul grad de protectie global calculat statistic {in care sunt incluse toate "accidentele" posibile care pot sa apara (defecte de fabricatie, rupere, gauri,"pierderea" in vagin, etc.)} in cazul folosirii prezervativului este de doar 84%. Adica unul foarte mic.