| αℓιѕѕα a întrebat:

Buna:Am nevoie de ajutor! va rog, scuze sectiunea e cea mai folosita!
Deci, de ceva timp.stiti ca atunci cand va faceti hi5 trebuie sa iti alegi adresa hi5`ului. ei, eu nu am stiut atunci ca daca il pui, se alege doar o data, si nu se poate schimba! pana meah.era acu 3-4 anilaughing
Desi, nu am alesz unu care nu mergea, era bun.la inceput a mers. vreo 2 ani.acum daca dau pe el imi spune:Oops! You've requested a page that doesn't exist.

Please check the page which referred you, or click on the button below and return to the front page.

Sorry for the inconvenience!
DC?
Dc nu mai exista aceasta pagina?
Nu mai pot sa dau pe el, doar daca dau pe progil.si de acolo ma loghez, dar in rest nu merge. dc?
Stie cineva?
Si il pot schimba? daca da, cum?
Va rog ajutorr:*
Funda; x@

4 răspunsuri:
| TitiDrLove a răspuns:

De ceva timp se posteaza in prostie la categoria asta! invatati odata sa postati unde trebuie!

| Bianca_4346 a răspuns:

@Titi are mare dreptate.
De ce ma rog credeti ca au fost facute categoriile? ca sa postam cu totii la "Dragoste si Sex" ca e cea mai vizitata? Jalnic...

| Bianca_4346 a răspuns:

Observi ca desi ai pus intrebarea la cea mai vizitata categorie, nu ai primit raspunsurile la care te asteptai? de ce oare?
Si daca multi pun intrebari la categoriile gresite tu de ce sa o faci? doar ca o fac toti? Nu am nimic cu tine si nici cu ceilalti care fac asta dar incercati sa nu mai postati aiurea asa...au si categoriile alea rostul lorhappy

| αℓιѕѕα explică:

@Titi
@bianca
Si pe mine ma deranjau cei care puneau la aceasta categorie...si tot nu inteleg.asa ca pun si eu daca ei nu asculta.eu dc sa fac asta? eu am pusz o intrebare si trebb sa-mi rasp. jalnice sunteti voi!