| andreea1235634 a întrebat:

Am nevoie de ajutor... vreau sa fiu cu un baiat dar el vrea sa fie cu prietena mea ea nu vrea si nu stiu cum sa'i arat ca eu vreau sa fiu cu el.Eu stau cu el ne intelegem bine si vb deschis despre orce.Cum pot sa'i arat ca vreau sa fiu cu el!

4 răspunsuri:
| cristinaxt a răspuns:

Ai grija ca te joci cu focul, ti-ar place sa fi impreuna cu el si nah si cu prietena ta sa iesiti si tuh sa te gandesti non stop ca se uita la ea ca`i mai place de ea etc etc etc gelozia gelozia
daca esti in regula cu asta atunci fi mai indrazneaza arata`i ca esti mai buna decat prietena ta...tongue

| Crissuuu a răspuns:

Spune-i asta. Foarte simplu...Incepe asa
Hei [numele], as vrea sa iti spun ca imi placi si daca ai vrea sa imi dai o sansa...puppy dog eyes

super simplu.succes!:*

| Biscuiteee a răspuns:

Vorbeste cu el despre asta

| Briceis a răspuns:

Nu stiu exact ce poti face, dar iti spun ce sa nu faci; eu am fost in aceeasi situatie cand eram prin clasa a 7-a; doar ca ea vroia...din pacate chiar au fost impreuna, iar eu am facut marea greseala de a o pune pe prietena mea sa aleaga intre mine si el; bine da stiu am gresit MULT! deci daca cumva prietena ta va fi cu el macar un pic; sa nu faci aceeasi greseala ca mine; mult succeswinking si ns ai putea sa bati apropoul sau ceva de genu' si vezi cum ar reactionawinking mult mult succes:*