Incepe prin a-i spune "Buna!" "Ce faci?"..alea,alea. O discutie normala, cu intrebari despre ce ii place lui, sigur o sa intrebe si pe tine ce-ti place (ori muzica, hobby-uri, etc.).
Totul va merge de la sine.
Pai ai putea sa incepi sa ii dai like la cateva poze apoi sa spui cat de bine arata in poze ca e fotogenic chesti de genu dupa asta poti sa incepi cu un simplu buna! apoi un ce faci? si uite asa intrati in discutie intreaba-l ce ii place ce uraste cel mai mult, ce muzica asculta ce film ti-ar recomanda si tot asa mai departe. Succes
Multumesc tuturor pentru ajutor. Oricum el imi dadu-se primul like-uri si comentarii. Acum am inceput sa vorbim, chiar mult :*
Pune`i like sh comenteaza`i poza apoi el iti va multumi si asa o sa incepeti sa comunicati pe urma scrie-i salut sau ceva de genu sau trimite`i un joc sh el va trebui sa raspunda la el
Eu am fost in aceeasi situatie ca si tine
Eu i-am dat cerere de prietenie pe fb iar dupa i-am dat niste like`uri si dupa iti spun eu ca o sa iti zica multumesc alea alea. iar dupa incepi sa ii spui si eu zic sa vi directa sa nu fi timida pentru ca asa pierzi. eu i`a spus direct si eu si acum sunt cu el Bafta. funda?:*