Sigur vei sangera, daca esti virgina, daca nu, atunci o sa-l dezamagesti pe iubitul tau.
Parerea mea e ca ar trebui sa mai astepti. Cu viata sexuala, incep si problemele. O sa trebuiasca sa mergi regulat la ginecolog si sa stai cu spaima in fiecare luna c-ai ramas gravida. Si daca pe bune ramai (ceea ce nu este exclus fiindca mijloacele de contraceptie mai dau gres), o sa fii nevoita sa renunti la scoala ca sa cresti un copil pe care nu ti-l doresti. Avortul se face numai in primele 2-3 luni. Daca nu depistezi la timp sarcina (lucru care se mai intampla pentru ca la inceput se poate sa n-ai niciun fel de simptome), o sa nasti copilul. Iubi pe care-l cunosti de 8 luni, o sa-si ia talpasita iar tu o sa stai acasa, sa schimbi scutece. N-o sa poti sa te mai distrezi, studiile o sa le agati in cui. O sa fii pe post de menajera si bona. Romania e pe primul loc in Europa la avorturi si mame minore. Cu siguranta, niciuna nu si-a dorit sa ajunga mama la o astfel de varsta. Si cu toate astea, s-a intamplat. In afara de asta, relatiile din adolescenta nu au viata prea lunga. Azi iti place de unul, maine de altul. Iar asta inseamna risc marit de a lua boli venerice. Sexul nu e o moda sau o joaca de copii, ci o problema serioasa, deoarece el ne poate schimba existenta intr-un mod nedorit.
Daca il iubesti e oki -E normal sa te doara nitel -nu vreau sa te mint. Poate sa fie el cat ar fi de tandru si daca cineva nu e de accord sa imi spuna, tot doare nitel.Plus ca asa si trebuie.Ideal ar fi sa face-ti Dragoste pentr-u ca implica mai multa pasiune si Preludiu la greu ca sa te umezesti bine. Faceti-o Protejat si Bucurati-va!
Dupa ce iti dai seama ca esti pregatita sa intretii relatii sexuale? Sunt si eu curios
Nu pot sa-ti explic...simti lucrul acesta.
Sti ca la 16 ani, din punct de vedere medical, nu esti pregatita pentru viata sexuala?