anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am nevoie de ajutorul si propunerile voastre. Am 16 ani jumate si ma intilnesc cu un baiat de aproape 18 ani.Ne iubim de 8 luni.Stiu ca el cu adevarat ma iubeste si il iubesc.Relatii sexuale nu am avut nici eu nici el. faptul care ma bucurahappy..insa am vb cu el si dorim sa incercam so facem..eu sunt pregatita.dar am emotii..nustiu cum va fi,, nu stiu ce trebuie sa fac. oare voi singera? La voi cum a fost pentru prima data?

6 răspunsuri:
| Emilian65 a răspuns:

Sigur vei sangera, daca esti virgina, daca nu, atunci o sa-l dezamagesti pe iubitul tau.

| Alcyon a răspuns:

Parerea mea e ca ar trebui sa mai astepti. Cu viata sexuala, incep si problemele. O sa trebuiasca sa mergi regulat la ginecolog si sa stai cu spaima in fiecare luna c-ai ramas gravida. Si daca pe bune ramai (ceea ce nu este exclus fiindca mijloacele de contraceptie mai dau gres), o sa fii nevoita sa renunti la scoala ca sa cresti un copil pe care nu ti-l doresti. Avortul se face numai in primele 2-3 luni. Daca nu depistezi la timp sarcina (lucru care se mai intampla pentru ca la inceput se poate sa n-ai niciun fel de simptome), o sa nasti copilul. Iubi pe care-l cunosti de 8 luni, o sa-si ia talpasita iar tu o sa stai acasa, sa schimbi scutece. N-o sa poti sa te mai distrezi, studiile o sa le agati in cui. O sa fii pe post de menajera si bona. Romania e pe primul loc in Europa la avorturi si mame minore. Cu siguranta, niciuna nu si-a dorit sa ajunga mama la o astfel de varsta. Si cu toate astea, s-a intamplat. In afara de asta, relatiile din adolescenta nu au viata prea lunga. Azi iti place de unul, maine de altul. Iar asta inseamna risc marit de a lua boli venerice. Sexul nu e o moda sau o joaca de copii, ci o problema serioasa, deoarece el ne poate schimba existenta intr-un mod nedorit.

| Danysan a răspuns:

Daca il iubesti e oki -E normal sa te doara nitel -nu vreau sa te mint. Poate sa fie el cat ar fi de tandru si daca cineva nu e de accord sa imi spuna, tot doare nitel.Plus ca asa si trebuie.Ideal ar fi sa face-ti Dragoste pentr-u ca implica mai multa pasiune si Preludiu la greu ca sa te umezesti bine. Faceti-o Protejat si Bucurati-va!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Dupa ce iti dai seama ca esti pregatita sa intretii relatii sexuale? Sunt si eu curios

| xaxi a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu pot sa-ti explic...simti lucrul acesta.

| anonim_4396 explică (pentru xaxi):

Sti ca la 16 ani, din punct de vedere medical, nu esti pregatita pentru viata sexuala?