Bună! Cel mai bine mergi la medic el stie, nu ai vazut ca te ia lumea la mișto pe aici? Numai medicul tau ginecolog va putea sa ti spună de ce ti a curs cheagul de sange, mergi cu incredere la medic, nu sta. Ce varsta ai? Sanatate multa.
Aparitia cheagurilor in sangele menstrual in mod normal NU ar trebuie sa provoace nicio stare de ingrijorare, fiindca existenta unor bucatele de sange inchegat in volumul sangelui menstrual eliminat, reprezinta un lucru care poate fi considerat si apreciat ca fiind cat se poate de ""NORMAL"", fara a reprezenta ceva rau.
In anumite situatii, din anumite motive, organismul femeii NU reuseste sa produca o cantitate suficient de mare de substanta anticoagulanta si din acest motiv o anumita cantitate a sangelui menstrual, ramane netratata de catre substanta anticoagulanta si in acel caz o anumita parte din sange se va incheaga in urma unui proces ABSOLUT NORMAL care are loc in cazul sangelui uman expus la aer, fiindca este cunoscut faptul ca... in cateva minute sangele se COAGULEAZA/INCHEAGA si astfel apar cheagurile. Marimea cheagurilor precum si numarul lor, mai multe sau mai putine, depinde si de cantitatea de sange produs, si in cazul in care cantitatea de sange eliminat este mai mare, in mod logic si normal si numarul cheagurilor va creste direct proportional. Multa sanatate!
Iti bati joc?
Nu are cum sa fie sida din moment ce s au protejat.
Daca ti-a curs in timpul menstruatiei nu iti face griji, mie imi curge mereu, mai ales cand racesc la burta, se elimină tot, toate impuritatile. E ceva normal. Incearca sa nu stai pe rece. Pe mine ma doare capul si dupa curge cheaguri din astea si numai ma doare, nu e grav.
Vreau sa va spun sa va spun ca amandoi ne am inceput viata sexuala, nu doar eu
RBT0809 întreabă: