Incearca sa vorbesti cu el si sa ii zici ce simti pentru el si daca si el are acelasi sentiment pentru tine. Conteaza foarte mult intr-o relatie sa vorbiti deschis si sa fiti sinceri In rest impul le va rezolva pe toate (parerea mea)
Trebuie sa ai o discutie cu el, sa-i explici ca anul trecut inca nu erai maturizata. Explica-i ce inseamna el pentru tine(asa cum ne-ai spus noua)si ca tu simti ca el nu mai este ca inainte. Spune-i cat de mult suferi, ca el e singurul baiat din lume cu care vrei sa fii, multa dragoste si sinceritate.
Incearca sa vorbesti cu el si cere-i scuze. Distanta nu cred ca e o problema, ca doar vine la liceu in fiecare zi. Explica-i ce s-a intamplat, si cere-i o a doua sansa. Daca te-a placut atunci poate te place si acum. Vorbeste mai bine cu el, pana nu e prea tarziu!
Stiu, doar ca...nu am curaj sa-i zic pentru ca mi-e frica de raspunsul lui.. si intr-adevar de atunci m-am maturizat foarte mult dar.nu stiu daca e de-ajuns.multumesc pentru raspunsurile date :* si mai astept.