Cand iubesti pe cineva cu adevarat NU poti fi doar prieten/a, oricat vei incerca. Daca pentru el nu a fost iubire poate sa faca acest lucru. Daca tu il iubesti nu il vei vedea niciodata ca pe un prieten.
Nu diferenta de varsta face diferenta ci iubirea care este sau nu este.
Pentru mine nu a contat niciodata cate prietene a avut. A contat sa fie cu mine cat a durat relatia. Trecutul este trecut. Fiecare are un trecut al lui. Important este sa nu traiesti in acel trecut pentru ca nu vei putea fi niciodata fericit in prezent.
Daca va vrea sa fie cu tine cu adevarat si daca te iubeste va face orice pentru a te aduce inapoi in viata lui. Dar nu accepta statutul de prietena. iti va face doar mult rau si doar tu vei suferi. Iti vorbesc din propie experienta.
Ai grija de tine si nu uita:ai o singura viata. Traieste-o frumos, daruieste iubire si vei primi la randul tau. Succes!
Buna..eu am impresia ca el se cam joaca cu tine. Uita-l, crede-ma este mult mai bine sa-l uiti. Nu ai observat? El vorbeste cu tine numai cand,, are chef " . Sunt de acord cu tine, varsta nu conteaza, el s-a folosit de asta, daca intr-adevar conta varsta nu ar fi stat cu tine nici prima oara. Indragostes-te de altcineva, sunt multi baieti care doresc sa te cunoasca. Trebuie sa intelegi ca el,, doar s-a jucat cu tine " chiar daca este dureros. Arata-i ce-a pierdut! Sper ca ti-am fost de folos! :* Pa-pa!
Cred ca ai dreptate, asta am zis si eu ca el doar s-a jucat cu mine Iti multumesc mult pentru sfat, si ca ai avut rabdare sa citesti ditamai` romanu` Te pup >
Cu placere, draga mea! :* Ma bucur ca ti-am fost de folos . Acum sper ca sti ce ai de facut .