| BrunetaRoxana a întrebat:

Buna
am nevoie de ajutorul vostru
eram despartita de fostul meu prieten dar ne intelegeam foarte bine si tineam legatura(de-a lungul relatiei am intampinat multe greutati si ne-am despartit de cateva ori dar mereu am ajuns sa fim din nou impreuna)
intr-o zi am decis amandoi sa ne reluam relatia dar el avea unele probleme si mi-a spus ca momentan nu s-ar putea ocupa de noi si ca tot ce trebuie sa fac e sa am putina rabdare pana isi rezolva problemele pentru a putea fi cu adevarat impreuna pentru ca si el isi doreste asta
eu sincer m-am cam enervat din cauza deciziei lui si nu am mai vrut sa vorbesc cu el
dupa un timp nu foarte lung m-am combinat cu alt baiat(poate am facut-o doar sa-i demonstrez ca pot si fara el,sau nu stiu ce a fost in capul meu)pentru ca am vrut sa fiu apreciata cu adevarat de cineva cu atat mai mult cu cat nu intelegeam decizia fostului.M-am despartit de respectivul pentru ca nu era exact genul de baiat care speram eu ca o sa fie(dar asta deja e alta poveste)
problema este ca fostul a aflat de ce s-a intamplat si mi-a spus ca ma credea altfel si ca daca il iubeam asa mult cum spuneam tot ce trebuia sa fac era sa am putina rabdare ca totul sa fie cum ne doream amandoi, dar eu am alergat in bratele altuia.
stiu ca are dreptate si eu am actionat fara sa stau sa ma gandesc mai bine si acum imi pare foarte rau pentru ca il iubesc mai mult ca orice pe lume
cum sa il fac sa ma ierte?
va rog sa ma ajutati cu un sfat
sper ca nu v-am plictisit cu povestea mea
P.S eu am aproape 20 de ani, el aproape 19
dau funda
multumesc

6 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Spune-i ca ai facut prostia asta de a te intalni cu altul numai sa vezi daca intr-adevar te iubeste si ca acum iti pare rau[daca te iubeste te va ierta]

| neutrino a răspuns:

La cei 20 de ani ai tai te comporti ca o fetita de 12 ani. Ceea ce doresti tu nu se mai poate, dar daca baiatul doreste sa se joace cu tine mai ai o sansa. Asteapta reactia lui.

| horeabazatu2012 a răspuns:

Pai in primul rand povestea ta e chiar emotionanta. In al doilea rand cred ca ar trebui sa ii demonstrezi cat de loiala ii esti poate asa te va ierta. Sau poate un cadou, ce-si doreste cel mai mult dar nu a obtinut inca? Asta e parerea mea si sa stii, sa nu te simti vinovata ai actionat din impuls multi fac aceasta greseala.

| BrunetaRoxana explică (pentru horeabazatu2012):

Am facut-o fara sa stau sa ma gandesc dar il iubesc foarte mult si nu as putea sa am aceste sentimente pentru altcineva.El a plecat azi in Franta si o sa stea vreo doua luni. Oare pana se intoarce acasa o sa aiba din nou parerea pe care o avea inainte despre mine si ma v-a ierta? Tu ce crezi?

| horeabazatu2012 a răspuns (pentru BrunetaRoxana):

Pai poate isi va mai faceordine in ganduri site va ierta dupa ce se intoarce. Din descrierea ta am inteles ca e un om destup de intelegator care iarta si nu prea se supara.

| BrunetaRoxana explică:

Am postat intrebarea pe acest site pentru a primi cateva sfaturi nu pentru a fi pusa la zid.Sunt constienta ca am gresit