Spune-i ca ai facut prostia asta de a te intalni cu altul numai sa vezi daca intr-adevar te iubeste si ca acum iti pare rau[daca te iubeste te va ierta]
La cei 20 de ani ai tai te comporti ca o fetita de 12 ani. Ceea ce doresti tu nu se mai poate, dar daca baiatul doreste sa se joace cu tine mai ai o sansa. Asteapta reactia lui.
Pai in primul rand povestea ta e chiar emotionanta. In al doilea rand cred ca ar trebui sa ii demonstrezi cat de loiala ii esti poate asa te va ierta. Sau poate un cadou, ce-si doreste cel mai mult dar nu a obtinut inca? Asta e parerea mea si sa stii, sa nu te simti vinovata ai actionat din impuls multi fac aceasta greseala.
Am facut-o fara sa stau sa ma gandesc dar il iubesc foarte mult si nu as putea sa am aceste sentimente pentru altcineva.El a plecat azi in Franta si o sa stea vreo doua luni. Oare pana se intoarce acasa o sa aiba din nou parerea pe care o avea inainte despre mine si ma v-a ierta? Tu ce crezi?
Pai poate isi va mai faceordine in ganduri site va ierta dupa ce se intoarce. Din descrierea ta am inteles ca e un om destup de intelegator care iarta si nu prea se supara.
Am postat intrebarea pe acest site pentru a primi cateva sfaturi nu pentru a fi pusa la zid.Sunt constienta ca am gresit