anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bunahappy
Am nevoie de ajutorul vostru, in seara asta, am aflat ca unui coleg ii place de min.si mie imi place de el.Marog,imi place d altu mai mult dar nu pot sa astept o vesnicie dupa el si sa sufar ca o idioata, in loc sa ma bucur.
Si...as vrea sa va intreb:cum sa-i zic, daca vrea sa fie cu mine. Eu sunt cam rusinoasa la capitolul DRAGOSTE... si nabig grin
Niste sfaturi, va rog!

Răspuns Câştigător
| Dek a răspuns:

Sfatul meuhappy Vorbeste cu el si dai de inteles cal placi(complimente directe dar subtile), iar dupa aceea continuaaa tot asa macar o lna si o sa te intrebe el sau intreaba-l tu por si simplu. Daca stii ca te place sigur nu va refuzawinking

6 răspunsuri:
| Alex0194 a răspuns:

Daca te place si vezi ca filtreza cu tine eu zic sa vezi ce mai face si sa-l lasi pe el sa faca primul pas si cand va zice ca hai la un suc sa accepti p. s. arata-te si tu mai iknteresata de el sa nu creada ca n-ar avea sanse cu tine si ca n-are rost sa incerce...

| dOody a răspuns:

Daca ai aflat ca te place, inceara sa ii arati ca si tu il placi. Atunci va face el primul pas in cazul in care nu este timidtongue

Răspuns utilizator avertizat
| LarisaAndreea a răspuns:

Styx, m-ai verificat tu si stii ca nu am?
Nu stiu care e problema ta straight face... rolling eyes

| Elena_4068 a răspuns:

Vezi cum reactioneaza baiatul care il placi mai mult daca nu crezi ca ii place de tine accepta-l pe cel care te place si tu il placi dar putin dar daca nu sti ce ar putea sa faca vezi daca se uita la tine incercand sa nu-l observi ca te priveste sau ca incearca sau vorbeasca cu tine ceva de genu.

Răspuns utilizator avertizat