anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am nevoie de ajutorul vostru! Luna trecuta mi-a venit ciclu cu 2 saptamana mai devreme mult mai inchis la culoare.acum mi-a venit dupa 28 zile, cum era normal, si m-a tinut 3 zile(de obicei erau 4)-de datat asta ciclul a fost normal dpdv al culorii.Am facut test de sange beta HCG si mi-a iesit 0, 21, simptome de sarcina nu am insa tot mi-e teama caci am tot citit de ciclu peste sarcina si de teste fals negative...credeti ca as putea fi insarcinata sau sunt decat prea speriata? help!

4 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu esti insarcinata, dar trebuie sa mergi neparat la medic. Ai amanat deja foarte mult si lucrurile se pot agrava. E clar ca ai niste dereglari, nu stii cauza lor si ele pot fi semnul unei probleme serioase. Mergi neaparat la ginecolog, azi sau cel mai tarziu luni.

miruna-apostol
| miruna-apostol a răspuns:

In primul rand, linisteste-te.
Nu prea cred ca esti insarcinata. Dar nu e normal ca ciclul sa nu-ti fie regulat. Ai luat cumva Postinor, pastila "de dupa"? Daca raspunsul tau este "da", atunci trebuie sa stii ca are efectele pe care tu le-ai descris.
Pentru reglarea ciclului te sfatuiesc sa iei tinctura de coada soricelului, cate 20 de picaturi pe zi, diluate in putina apa. Dupa doua-trei luni, o sa constati efectele benefice ale tincturii. Sanatate maxima!
Si inca ceva, intregistreaza-te ca utilizator pe tpu.ro, pentru ca o sa-ti fie mai usor sa gasesti raspunsurile la intrebarile tale.

| micuta_8485 a răspuns:

Mergi la un medic

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

In primii doi ani de la aparitia menstruatiei ciclul nu e regulat.happyUnele femei intampina probleme de genu' si la varste mai inaintate.
Deci..nu'ti fa griji.Si daca'ti arde de f**** foloseste prezervativ sau anticonceptionale etc.