| Bettw a întrebat:

am nevoie de ajutorul vostru. m.am indragostit de un baiat dar el nu prea ma suporta pe mine de cand a stat cu o prietena de. a mea poveste lungaaa... j nu stiu ke sa fac il plac foarte mult dar el nici macar nu ma baga in seama si cand vr sa. i zic p mess " buna cf?" ma blochez daca. mi rasp si prefer sa ies sau sa nu. i rasp dar uneori nici nu rasp... ce sa fac? :X fundDAa.:X!

Răspuns Câştigător
| GreenBubbleeeee a răspuns:

Hm thinking am fost in aceiasi situatie. Eu am tot sperat, insistat sa fac ceva dar nu a mers. Crede`ma astfel de persoane nu merita atentia. Acum am "trecut peste el", l`am uitat si e muuulllt mai biiineee love struck si sunt foarteee bine si fericita! Impune`ti TIE ca o sa il uiti! Ai demnitate! happy P.S. : daca se intampla ceva anunta`nee love struck kisses

5 răspunsuri:
| Adorable a răspuns:

Buna!
Ceea ce TREBUIE sa faci in primul rand este sa rescrii intrebarea romaneste, pentru ca limba romana nu contine caractere precum "ca,j, si, tz" sau. in loc de -.si nu inteleg nimic din ceea ce vrei sa imi explici. ^^
Take care, bye!

| alylove15 a răspuns:

Daca ti la el nu ar trebui sa te blochezi. vorbeste cu el nu ai ce pierde. Logic, ca uneori nu raspunde daca el iti raspunde si u nu zici nimic si iesi dupa mess ce vrei sa faca si el?
Daca chiar nu te suporta ar fi mai bine sa renunti...i-ai facut u ceva.

| Chrisstine a răspuns:

Lasa-l pe el sa te salute...sau daca nu te suporta ce mai vrei?laughingnu toata lumea ne placehappy

| Cryssu17 a răspuns:

N.ar trebui sa te blochezi in primul randstraight face. daca iti place de el. ar trebui sa incerci sa comunici din ce in ce mai mult si daca o sa se indragosteasca si el de tine o sa fiti impreuna. daca nu te suporta ce vrei sa faci? stai la picioarele lui sa te faca de tot cctul?
inloc sa fii orgolioasa sa.l lasi pe el sa se roage pe tine, ii arati c esti dependenta de el si o sa.i intaresti orgoliul.
ce dracu te face pe tine un baiat?
fii cu capu sus. ca baieti exista daca chiar este acesta o dragoste. asteapta totul vine de la sine.
t pup!

| Matarica a răspuns:

Incerca tu sa te comporti un pic mai indiferent, lasa-l el sati scrie primul, daca nu azi mine daca nu mine mai tirziu iti va scrie, va simti lipsa de mesajele tale, va avea dorinta sa vorbesca, nu-i acorda prea multa atentie fiindca asta baetilor nu le prea place.