| deea40 a întrebat:

BUNA. am nevoie de ajutorul vostru. nu stiu ce sa fac
Deci sa incep. Am prieten de 5 luni si ne intelegem foarte bine. Mie mi se pare o relatzie destul de serioasa, adica vorbeim despre orice, dar azi la scoala am cunoscut un bait mi se pare dragut, dar nu tsiu ce sa fac simt ca ma atrage si nu stiu cum sa fac sa nu mai imi vian in minte baiatul de la scoala deoarece eu simt ca candinduma la alt baiat il inshel pe prietenul meu. Vreau un rapsuns rapid dau fuda pentru cel care ma ajuta. Plz nu stiu ce sa fac sa scap de gandurile pe care le am. Am uitat sa mentzionez eu cu prietenul meu nu ne vedem in fiecare zi ne vedem o zis da uan nu pentru ca el e la lucru si de asta mi se pare foarte greu sa reusesc sa scap de gadurile care teoretic ma batuie sad.

Răspuns Câştigător
| Ionutzz97 a răspuns:

Incearca sa nu te mai gandesti la baiatul pe care l-ai cunoscut la scoala sau daca e poti sa te desparti pe prietenul tau pentru el. Dar eu te sfatuiesc sa nu te desparti de el pentru ca esti cu el de 5 luni si ai cunoscut un baiat de o zi continuativa relatia, iubitivabig grin

5 răspunsuri:
| andradat a răspuns:

Vorbeste cu prietenul tau despre asta, sinceritatea ta il va face sa aiba mai multa incredere in tine si sa te aprecieze mai tare. Spune'i prietenului tau sa te faca sa te indragostesti iar de el! Sa va purtati ca si cand v'ati combinat, timizi. cu secrete mici si asa mai departe. Eu consider ca asta va ajuta relatia. Si consider ca spunandu'i adevarul te vei simti si tu mai bine. happy
Si incearca sa nu te mai gandesti la ala de la scoala, cand il vezi si iti vine in gand, aminteste'ti de clipele de neuitat cu prietenul tau

| deea40 explică:

Hei mersi mult. am sa incerc toate sfaturile voastre daca mai are cineva vreun sfat eu pot sa incerc.

| deea40 explică:

Da aveti dreptate e doar atractzie fizica dar nah nu imi place sa ma gandesc la el. pentru ca nah eu consider ca imi inshel pr cu gandul si nah. mi se pare naspa. si pe prietenul meu il cunoc de 1 an... app...

| denysame a răspuns:

Daca iti place de tipul de la scoala ai putea sa fii cu el[daca vrei tu desigur[!] Sau sa uiti de el pentru ca ai prieten.depinde de tine.care te atrage mai mult se pare ca ala iti place tie!
succes!

Daq zici ca te'am ajutat potisi sa imi dai fundita:d

| oana_9912 a răspuns:

Pai ai spus ca esti de 5 luni deci tii la el, la noul baiat te atrage fizcul lui ochii lui etc, nu stii mai nimic despre el e doar atractie fizica si atat, de fiecare data cand il vz spune-ti in gand ca ai prieten ca-l iubesti etc asa te vei ajuta sa nu ii dai importanta.sau mai gandeste-te la ceva, poate. te-ai plictisit de celalalt, tu simti ca nu mai aveti ce sa va spuneti? daca crezi ca e asa ins ca nu te mai atrage nimic la actualul pr ca. te-ai plictisit, eu zic totusi sa te ramai la actualul pentru ca na sunt 5 luni.nu-i mult dar oricum va cunoasteti bine. sper ca te-am ajutat mult succes:*:*