Incearca sa nu te mai gandesti la baiatul pe care l-ai cunoscut la scoala sau daca e poti sa te desparti pe prietenul tau pentru el. Dar eu te sfatuiesc sa nu te desparti de el pentru ca esti cu el de 5 luni si ai cunoscut un baiat de o zi continuativa relatia, iubitiva
Vorbeste cu prietenul tau despre asta, sinceritatea ta il va face sa aiba mai multa incredere in tine si sa te aprecieze mai tare. Spune'i prietenului tau sa te faca sa te indragostesti iar de el! Sa va purtati ca si cand v'ati combinat, timizi. cu secrete mici si asa mai departe. Eu consider ca asta va ajuta relatia. Si consider ca spunandu'i adevarul te vei simti si tu mai bine.
Si incearca sa nu te mai gandesti la ala de la scoala, cand il vezi si iti vine in gand, aminteste'ti de clipele de neuitat cu prietenul tau
Hei mersi mult. am sa incerc toate sfaturile voastre daca mai are cineva vreun sfat eu pot sa incerc.
Da aveti dreptate e doar atractzie fizica dar nah nu imi place sa ma gandesc la el. pentru ca nah eu consider ca imi inshel pr cu gandul si nah. mi se pare naspa. si pe prietenul meu il cunoc de 1 an... app...
Daca iti place de tipul de la scoala ai putea sa fii cu el[daca vrei tu desigur[!] Sau sa uiti de el pentru ca ai prieten.depinde de tine.care te atrage mai mult se pare ca ala iti place tie!
succes!
Daq zici ca te'am ajutat potisi sa imi dai fundita:d
Pai ai spus ca esti de 5 luni deci tii la el, la noul baiat te atrage fizcul lui ochii lui etc, nu stii mai nimic despre el e doar atractie fizica si atat, de fiecare data cand il vz spune-ti in gand ca ai prieten ca-l iubesti etc asa te vei ajuta sa nu ii dai importanta.sau mai gandeste-te la ceva, poate. te-ai plictisit de celalalt, tu simti ca nu mai aveti ce sa va spuneti? daca crezi ca e asa ins ca nu te mai atrage nimic la actualul pr ca. te-ai plictisit, eu zic totusi sa te ramai la actualul pentru ca na sunt 5 luni.nu-i mult dar oricum va cunoasteti bine. sper ca te-am ajutat mult succes:*:*
Mutubal întreabă: