| Nextone a întrebat:

Am nevoie de ajutorul vostru. Poti ramane insarcinata(adica sunt sanse chiar asa de mari) din lichidul preejaculator? Am fost la menstruatie de 2 ori in aceeasi luna(in 3ianuarie si 22 ianuarie)avand contacte sexuale neprotejate in datele de 27 28 29 ianuarie, contactele durand foarte putin aproximativ 1 minut neprotejat, restul protejat.Eram in perioada fertial? pentru ca nu am mai fost niciodata de 2 ori in aceeasi luna la menstruatie si nu prea inteleg cum sa calculez in aceste conditii.Am avut acele contacte chiar dupa ce menstruatia a incetat.Va multumesc!happysi cel mai de ajutor raspuns normal fundahappy

Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu poti calcula perioada fertila, fiindca cele doua sangerari nu au fost menstruatii, ci niste sangerari anormale. Asa ca trebuie sa iei in considerare riscul maxim, cam de 30% (daca sigur n-a ejaculat). Nu stiu daca reprezinta un risc mare, daca te gandesti ca 70% e posibil sa nu fii insarcinata.

1 răspuns:
| unnimeni a răspuns:

Lichidul preejaculator contine spermatozoizi, deci sansele sunt reale.
Acum stai si te gandesti, pentru 1 minut s-au meritat bataile de cap de acum?
Cel mai bine e sa inveti din greselile altora, dar e bine si cand inveti din greseliile proprii.